Een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid van tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt boarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, ook kan je coole tricks oefenen.

Ontspanning door inspanning! In de gezonde buitenlucht als team werken aan conditie, kracht en weerbaarheid. Bootcamp is een groepstraining die bij ons wordt gegeven door speciaal opgeleide Bootcamp-instructeurs.

Terreinrijden is offroad rijden waarvoor je gezonde spanning en durf nodig hebt. Een krachtige 4×4 terreinwagen moet je wel weten te gebruiken. Het terreinrijden begint met een gedegen instructie. De instructeur geeft uitleg en verschillende voorbeelden. Je krijgt uitleg over de 4×4 techniek, bijvoorbeeld het gebruik van sperdifferentieel en traction control. Gelet wordt op de bodemvrijheid van de auto en de maximale rij-hoeken. Vervolgens ga je zelf achter het stuur en begint de rij-experience!

Floating Golf is een driving range waarbij de floating bal van een vaste afslagplaats op het land over een grote afstand in een drijvend doel (put) in het water wordt geslagen. Als men in één slag in dit doel schiet ontvangt men een prijs! De golfballen kunnen drijven (Floatings balls) en slaan bijna net zo ver als gewone golfballen.

Nieuw bij Down Under: Beachtennis! Beachtennis is een snel groeiende en makkelijk te leren sport. Wat is er lekkerder dan in het zonnetje met je voetjes in het zand actief te zijn? Niets toch?! Je hebt vast wel eens met twee houten batjes en een klein balletje op het strand getennist. De beachtennis bij Down Under is een verbeterde versie en wordt tegenwoordig wereldwijd professioneel beoefend. Met speciale ballen en rackets heb je al heel snel een leuke rally! Durf jij als eerste een duik in het zand te maken?...

Kneeboarden is nieuw bij Down Under. Het is een leuke activiteit voor jong en oud. Je zit met je knieën op het board en dus veel lager op het water, hierdoor stuur je niet met je voeten maar met je lichaam. Kneeboarden is over het algemeen gemakkelijker dan waterskiën of wakeboarden, hierdoor is dit de perfecte activiteit om de baan te leren kennen!

Voor iedereen die graag wil leren wakeboarden biedt Down Under nu de ‘beginners wakeboard les’ aan. Je begint dan op de kleine baan. Binnen de kortste keren heb je de techniek van het wakeboarden onder de knie. Tijdens deze les ga je een uur met minimaal twee personen en een privé-instructeur intensief aan de slag. Reserveer nu en voor je het weet doe jij de coolste tricks!

Disco Bodyboarden! Elke vrijdag- en zaterdagavond in september is het ‘time to party!’ Want dan kan je bodyboarden en tegelijkertijd genieten van de nieuwste hits en lekkerste muziek. De speciale lichteffecten brengen je helemaal in de disco-stemming. Maak van je verjaardag een spetterend feest en kom Disco Bodyboarden! De minimale leeftijd voor Disco Bodyboarden is 8 jaar.

Paintball is een uitdagend en tactisch spel waarbij twee teams verschillende missies tot een goed einde moeten zien te brengen. Door goed samen te werken en te communiceren leer je elkaar steeds beter kennen waardoor paintball ook uitermate geschikt is als teambuilding activiteit.

Voetgolf: Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de 9 holes baan van Down Under. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de vlag die de hole markeert. Het aantal pogingen wordt net als met golf / midgetgolf genoteerd zodat je onder elkaar een wedstrijd krijgt. Voetgolf is een sport die feitelijk door iedereen kan worden beoefend. Het geaccidenteerde terrein maakt de sport uitdagend en je bent een uur bezig om de 9 holes baan te “lopen”. Elk groepje stelt zijn eigen scheidsrechter aan die per hole het aantal pogingen noteert. De uiteindelijke winnaar is degene die het minst aantal pogingen nodig heeft voor de 9 holes.

Geniet van een heerlijk tweegangendiner en wees verzekerd van entree bij Studio A12 voor de succesvolle Classic avonden. Een tweegangen keuzemenu in Down Under, entreeticket, parkeerplaats voor de deur bij Studio A12 en dit alles voor nog geen 30 euro per persoon. Je bent dan verzekerd van entree zonder daarvoor in de rij te hoeven staan!

De ‘Down Under Experience’ is het arrangement wat u de mogelijkheid geeft om de watersportmogelijkheden van Down Under te ontdekken. Het arrangement biedt een combinatie van waterskiën op de Laagravenseplas en bodyboarden op onze indoor Wavesurfer. De ultieme beleving van watersport vindt u tijdens de ‘Down Under Experience’.

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de 9 holes baan van Down Under. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de vlag die de hole markeert. Het aantal pogingen wordt net als met golf / midgetgolf genoteerd zodat je onder elkaar een wedstrijd krijgt. Voetgolf is een sport die feitelijk door iedereen kan worden beoefend. Het geaccidenteerde terrein maakt de sport uitdagend en je bent een uur bezig om de 9 holes baan te “lopen”. Elk groepje stelt zijn eigen scheidsrechter aan die per hole het aantal pogingen noteert. De uiteindelijke winnaar is degene die het minst aantal pogingen nodig heeft voor de 9 holes.

Kneeboarden is een leuke activiteit voor jong en oud. Je zit met je knieën op het board en dus veel lager op het water, hierdoor stuur je niet met je voeten maar met je lichaam. Kneeboarden is over het algemeen gemakkelijker dan waterskiën of wakeboarden, hierdoor is dit de perfecte activiteit om de baan te leren kennen!

Conditie verbeteren?! Fit worden?! Buiten trainen in groepsverband?! Dan is Bootcamp @ the Beach de beste keus voor jou!! Bootcamp is een groepstraining die bij Down Under wordt gegeven door speciaal opgeleide Bootcamp-instructeurs. Bootcamp is geschikt voor jong en oud en is een ideale manier om conditie en spierkracht te trainen. Ons programma is dusdanig opgezet dat iedereen kan meedoen!

Paintball is een spannend, uitdagend en tactisch spel waarbij twee teams verschillende missies tot een goed einde moeten zien te brengen. Er wordt op elkaar geschoten met semi automatische paintball geweren. Deze wapens zijn robuust, betrouwbaar en door iedereen te hanteren. Je draagt een masker, helm en natuurlijk camouflagekleding! Wees snel en slim door je te verschuilen achter de verschillende obstakels en schakel met je team de vijand uit!

Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de 9 holes baan van Down Under. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de vlag die de hole markeert. Het aantal pogingen wordt net als met golf / midgetgolf genoteerd zodat je een onderlinge wedstrijd kunt houden. Voetgolf is een activiteit voor jong en oud. De obstakels op het terrein maken het spel nog uitdagender.

Ook dit jaar is er weer een kidsclub bij de leukste wakeboardbaan van Nederland! De kidsclub staat dit jaar onder leiding van Quint de Waard, Lisette Klompmaker en Thijs Davids: drie fanatieke wakeboarders met een bulk ervaring. Na het succes van de vorige jaren gaan we dit jaar verder met de bekende kidsclub voor beginners en daarnaast, een freestyle team!

Wakeboarden is een uitdagende en wervelende sport. Je staat op een board en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! Zoek je meer uitdaging, maak dan gebruik van de verschillende obstacles en show je skills! Combineer een uur wakeboarden met een maaltijd in ons restaurant en ervaar een leuke dag uit!

Waterskiën is een uitdagende en wervelende sport. Je staat op ski’s en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! Zoek je meer uitdaging, maak dan gebruik van de verschillende obstacles en show je skills! Na afloop van de sportieve activiteit krijgen de kinderen een frietje, snack en limonade in één van onze ruimtes. Het gaafste kinderfeestje van Midden – Nederland!

Het geluid van de didgeridoo is de sound van de ‘spirit’; het oergeluid dat ons leidt naar de oorsprong van de Aboriginals. Zittend in een kring onder ons overdekte terras of in onze vergaderzaal legt onze didgeridoo-docent alles uit over de historie en het gebruik van een didgeridoo. Aan het eind van de workshop gaan jullie zelf de didgeridoo bespelen.

Wie kent het niet? Het eeuwenoude boomerang werpen. Altijd al de kunst achter het boomerang werpen willen weten? Dan is dit de workshop die je zoekt. Je gaat met zijn allen op zoek naar een geschikte plek op ons terrein, afhankelijk van de windrichting. Zodra de geschikte plek is gevonden gaat onze enthousiaste boomerang-man aan de slag en zullen jullie de kunst van het boomerang werpen onder de knie krijgen.

Vind innerlijke rust en maak kennis met de Aboriginal manier van schilderen. Aboriginals maken schilderingen en figuren door het gebruik van puntjes en stippeltjes. Het zetten van deze puntjes of stippeltjes zetten is rustgevend en heeft een meditatieve werking. Zo maakt de één een heel abstract kleuren- en vormenspel, een kracht- of totemdier en de ander een levensboom met zijn / haar eigen kwaliteiten. Ook is het mogelijk om een eigen ‘songline’ (levenspad) uit te stippelen.

De roofvogelworkshop is een unieke belevenis waarbij je zelf aan de slag gaat met roofvogels. Tijdens de workshop wordt er veel verteld over de roofvogels en de valkerij, dit wordt op een praktijkgerichte manier verteld. Je krijgt zelf een handschoen aan en de vogels landen ook daadwerkelijk op de handschoen. Ook krijg je de gelegenheid een roodstaartbuizerd te laten jagen op een nepkonijn en een valk een ‘loer te draaien’.

Deze activiteit is speciaal voor onze jonge bezoekers. Stap samen met jouw vriendje of vriendinnetje in de snelle, maar veilige, rubberen boot en zoef over het water! Goed vasthouden want de snelheid kan oplopen tot wel 30 km per uur! Na afloop van de sportieve activiteit krijgen de kinderen een frietje, snack en limonade in één van onze ruimtes. Een stoere activiteit voor jouw kinderfeestje!

Een echt voetbalfeestje, maar net even anders?! Kom samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes voetgolfen bij Down Under! Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de hole. Het aantal pogingen die je nodig hebt om te scoren wordt net als met golf/midgetgolf genoteerd zodat je een onderlinge wedstrijd kunt houden. De obstakels op het terrein maken het spel nog uitdagender. Na afloop van de sportieve activiteit krijgen de kinderen een frietje, snack en limonade in één van onze ruimtes.

Een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid van tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt bodyboarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, je kan ook coole tricks oefenen.

Voetbal spelen, alleen dan net een beetje anders! Met Bubblevoetbal dragen de spelers een opgeblazen pak dat als stootkussen dient. Hiermee kan gebotst, geduwd en gevallen worden zonder daar iets van te voelen. Deze mogelijkheid levert vaak hilarische taferelen op wanneer u uw collega, vriend, of familie over de kop ziet stuiteren.

Combineer waterskiën met een lekker diner in ons restaurant en ervaar een leuke actieve dag uit! Waterskiën is een uitdagende en wervelende sport en is geschikt voor iedereen die van actie houdt. Je staat op de waterski’s en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur!

Met een snelheid van tussen de 30 en 70 km per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt boarden. Je draagt een wetsuit dragen welke een beschermende functie heeft. De waterattractie geschikt voor zowel beginnende als gevorderde bodyboarders. Combineer dit leuke sportieve uitje met een lekker diner bij Down Under! Het perfecte uitje voor actievelingen.

Altijd al goed willen leren wakeboarden? Dat kan nu met de Wakeboard Academy! Het eerste uur (15 min p.p.) ga je met een privé-instructeur aan de slag op de kleine baan. Op deze baan heb je de start snel onder de knie. Na het eerste uur mag je wakeboarden op de grote baan waar je zult leren om de bochten te nemen zodat je een zo lang mogelijke ride kan maken. Ben je vaardig genoeg en wil je coole tricks leren? Onze instructeurs staan voor je klaar!

Of je nu volleybal wilt spelen op het strand of op het grasveld, bij Down Under kan het. We hebben 4 professionele velden en alle benodigde materialen. Dit is een activiteit zonder begeleiding maar mocht dit gewenst zijn dan regelen wij dat!

Deze activiteit is speciaal voor onze jonge bezoekers. Twee kids stappen in de tube, een snel maar veilige rubberen boot. Deze wordt vastgemaakt aan de lijn die zweeft boven de kleine baan. Goed vasthouden want de snelheid die bereikt kan worden is wel 30 km per uur! Je zoeft heerlijk over het water, een stoere activiteit dus!

Bij Down Under kan je een GPS tocht doen genaamd: ‘Operation Freddy’. Een leuk een grappig GPS spel op het Down Under terrein. Met verschillende teams voer je onderweg missies en opdrachten uit met je smartphone. Freddy de dwerg assisteert jullie. Los meerkeuzevragen op, voer bonusmissies uit, schiet op elkaar en neem foto’s van opdrachten. Doel van het spel: punten scoren!

Waterskiën is een uitdagende en wervelende sport. Je staat op ski’s en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! Zoek je meer uitdaging, maak dan gebruik van de verschillende obstacles en show je skills! Waterskiën kan op de grote baan.

Ook dit jaar is er weer een kidsclub bij de leukste wakeboardbaan van Nederland! De kidsclub staat dit jaar onder leiding van Niels Willemars: Een fanatieke wakeboarder met een bulk ervaring. Na het succes van de vorige jaren gaan we dit jaar verder met de bekende kidsclub voor beginners en freestyle!