Deze feestdagen zit je bij Down Under goed. Want de feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. Geniet deze Kerst met familie en/of vrienden van een heerlijke kerstbrunch, feestelijk kerstdiner met live muziek of een gezellige gourmet & kaasfondue in onze winterse beachclub.

Deze feestdagen zit je bij Down Under goed. Want de feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. Geniet deze Kerst met familie en/of vrienden van een heerlijke kerstbrunch, feestelijk kerstdiner met live muziek of een gezellige gourmet & kaasfondue in onze winterse beachclub.

Deze feestdagen zit je bij Down Under goed. Want de feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. Geniet deze Kerst met familie en/of vrienden van een heerlijke kerstbrunch, feestelijk kerstdiner met live muziek of een gezellige gourmet & kaasfondue in onze winterse beachclub.

Zoek je een sfeervolle locatie voor een gezellige receptie of nieuwjaarsborrel? Down Under is the place to be! Geef relaties en personeel een onvergetelijk begin van het nieuwe jaar. Feestelijk ontvangst met warme glühwein en vervolgens lekker borrelen en proosten op een succesvol 2015!

Conditie verbeteren?! Fit worden?! Buiten trainen in groepsverband?! Dan is Bootcamp @ the Beach de beste keus voor jou!! Bootcamp is een groepstraining die bij Down Under wordt gegeven door speciaal opgeleide Bootcamp-instructeurs. Bootcamp is geschikt voor jong en oud en is een ideale manier om conditie en spierkracht te trainen. Ons programma is dusdanig opgezet dat iedereen kan meedoen!

Paintball is een spannend, uitdagend en tactisch spel waarbij twee teams verschillende missies tot een goed einde moeten zien te brengen. Er wordt op elkaar geschoten met semi automatische paintball geweren. Deze wapens zijn robuust, betrouwbaar en door iedereen te hanteren. Je draagt een masker, helm en natuurlijk camouflagekleding! Wees snel en slim door je te verschuilen achter de verschillende obstakels en schakel met je team de vijand uit!

Op zoek naar een leuke invulling voor een vrijgezellendag? Met het 'Feest & Voetgolf' arrangement heb je alles in één! Combineer het hilarische voetgolf met een lekker diner en een avondje stappen en je hebt dé ideale vrijgezellendag. Na het voetgolfen lekker en gezellig dineren in het het restaurant van Down Under, om daarna de dag af te sluiten met een stapavond in Brothers Festival Dome in Bunnik!

Bleef de leukste vrijgezellendag bij Down Under en Brothers Festival Dome! Elke laatste vrijdag van de maand is het Classic Café avond. Geniet op deze avond van een heerlijk driegangendiner bij Down Under en sluit de avond af met een ouderwets avondje stappen bij Classic Café in Brothers Festival Dome.

Foute muziek, foute kleding en foute mensen, niemand zegt het hardop maar stiekem vindt iedereen een fout feest het leukste wat er is! Een avond ouderwets dansen en feesten op de populairste foute muziek!

Bij winter hoort apres-ski en je feest het beste in stijl bij Down Under! Lekkere schnaps, drankjes en hapjes en natuurlijk draait de DJ de beste schlagers en apres-ski hits. Jetz geht's los!

In de winter is er altijd wel een reden voor feest: kerst, personeel bedanken voor een geslaagd jaar, targets gehaald of knallend het nieuwe jaar inluiden! Met een heuse Noordpool Party beleeft u een winterse feestavond met alles erop en eraan: drankjes, hapjes en lekkere muziek van een DJ.

Onze chefs nemen je graag mee op een wandeling door hun culinaire winterwonderland. Kleine gerechtjes, variërend van wild en vis tot mooie vegetarische gerechtjes worden 'lopend' geserveerd. Een bijzondere en unieke invulling van jouw diner.

Niets is zo lekker als gerechten van de barbecue.. ook in de winter! Opwarmen met glühwein of schnaps, terwijl de chefs de lekkerste gerechten bereiden op de barbecue. Van een basic buffet tot een super de luxe uitvoering, het zal jullie aan niets ontbreken met dit winterse barbecuearrangement.

Actief het jaar eindigen of sportief het nieuwe jaar beginnen? Niets is leuker dan buiten paintballen om daarna heerlijk op te warmen met glühwijn en een winterbarbecue! Een geweldig arrangement voor jong & oud!

Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de 9 holes baan van Down Under. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de vlag die de hole markeert. Het aantal pogingen wordt net als met golf / midgetgolf genoteerd zodat je een onderlinge wedstrijd kunt houden. Voetgolf is een activiteit voor jong en oud. De obstakels op het terrein maken het spel nog uitdagender.

In de winterperiode (november - maart) is het helaas niet mogelijk om van onze wateractiviteiten gebruik te maken. Vanaf 1 april 2015 is het weer mogelijk wateractiviteiten te reserveren! Ook dit jaar is er weer een kidsclub bij de leukste wakeboardbaan van Nederland! De kidsclub staat dit jaar onder leiding van Quint de Waard, Lisette Klompmaker en Thijs Davids: drie fanatieke wakeboarders met een bulk ervaring. Na het succes van de vorige jaren gaan we dit jaar verder met de bekende kidsclub voor beginners en daarnaast, een freestyle team!

Voor een heerlijk strand hoef je niet naar de kust te rijden, op het strand van Down Under is het heerlijk vertoeven! Zo is er een strandbad met helder water en zijn er verschillende horecamogelijkheden. Er is gedacht aan de kids: er is een heuse tokkelbaan, op de ligweiden staan veel speeltoestellen en bij mooi weer zijn er watertrampolines en/of een waterhindernisbaan! Onze lifeguards houden alles goed in de gaten.

In de winterperiode (november - maart) is het helaas niet mogelijk om van onze wateractiviteiten gebruik te maken. Vanaf 1 april 2015 is het weer mogelijk wateractiviteiten te reserveren! Wakeboarden is een uitdagende en wervelende sport. Je staat op een board en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! Zoek je meer uitdaging, maak dan gebruik van de verschillende obstacles en show je skills! Combineer een uur wakeboarden met een maaltijd in ons restaurant en ervaar een leuke dag uit!

In de winterperiode (november - maart) is het helaas niet mogelijk om van onze wateractiviteiten gebruik te maken. Vanaf 1 april 2015 is het weer mogelijk wateractiviteiten te reserveren! Op zoek je een leuke en sportieve invulling voor een vrijgezellenfeest? Dan is het Ski & Party arrangement iets voor jou: 's middags waterskiën bij Down Under, vervolgens een heerlijk Aussie diner en 's avonds uit in Brothers Festival Dome in Bunnik! Kom waterskiën aan de Down Under Cableway! De Cableway heeft een lengte van 720 meter en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde waterskiërs.

In de winterperiode (november - maart) is het helaas niet mogelijk om van onze wateractiviteiten gebruik te maken. Vanaf 1 april 2015 is het weer mogelijk wateractiviteiten te reserveren! Waterskiën is een uitdagende en wervelende sport. Je staat op ski’s en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! Zoek je meer uitdaging, maak dan gebruik van de verschillende obstacles en show je skills! Na afloop van de sportieve activiteit krijgen de kinderen een frietje, snack en limonade in één van onze ruimtes. Het gaafste kinderfeestje van Midden – Nederland!

De reuzenspelen kenmerken zich door de ludieke inhoud. Iedereen heeft vast wel eens één of meerdere van deze spellen gespeeld. Wij organiseren ze voor de deelnemers in het groot. De reuzenspelen zijn een prima invulling voor een vergaderbreak of als onderdeel van een compleet activiteitenprogramma. Je kunt kiezen uit 4 spelen; Jenga, Mikado, Vier op een rij, Domino, Puzzels of Galgje.

Improvisatietheater wordt gedreven door een aantal duidelijke principes: goed samenwerken, veranderingen niet vrezen maar juist verwachten, en ontdekken dat fouten maken mag en dat dit een pad naar groei kan zijn. Bij deze workshop gaat het team aan de slag met improvisatietheater: een theatervorm waarbij theater 'uit het niets' wordt gemaakt.

Het geluid van de didgeridoo is de sound van de ‘spirit’; het oergeluid dat ons leidt naar de oorsprong van de Aboriginals. Zittend in een kring onder ons overdekte terras of in onze vergaderzaal legt onze didgeridoo-docent alles uit over de historie en het gebruik van een didgeridoo. Aan het eind van de workshop gaan jullie zelf de didgeridoo bespelen.

Wie kent het niet? Het eeuwenoude boomerang werpen. Altijd al de kunst achter het boomerang werpen willen weten? Dan is dit de workshop die je zoekt. Je gaat met zijn allen op zoek naar een geschikte plek op ons terrein, afhankelijk van de windrichting. Zodra de geschikte plek is gevonden gaat onze enthousiaste boomerang-man aan de slag en zullen jullie de kunst van het boomerang werpen onder de knie krijgen.

Vind innerlijke rust en maak kennis met de Aboriginal manier van schilderen. Aboriginals maken schilderingen en figuren door het gebruik van puntjes en stippeltjes. Het zetten van deze puntjes of stippeltjes zetten is rustgevend en heeft een meditatieve werking. Zo maakt de één een heel abstract kleuren- en vormenspel, een kracht- of totemdier en de ander een levensboom met zijn / haar eigen kwaliteiten. Ook is het mogelijk om een eigen ‘songline’ (levenspad) uit te stippelen.

De roofvogelworkshop is een unieke belevenis waarbij je zelf aan de slag gaat met roofvogels. Tijdens de workshop wordt er veel verteld over de roofvogels en de valkerij, dit wordt op een praktijkgerichte manier verteld. Je krijgt zelf een handschoen aan en de vogels landen ook daadwerkelijk op de handschoen. Ook krijg je de gelegenheid een roodstaartbuizerd te laten jagen op een nepkonijn en een valk een ‘loer te draaien’.

In de winterperiode (november - maart) is het helaas niet mogelijk om van onze wateractiviteiten gebruik te maken. Vanaf 1 april 2015 is het weer mogelijk wateractiviteiten te reserveren! Deze activiteit is speciaal voor onze jonge bezoekers. Stap samen met jouw vriendje of vriendinnetje in de snelle, maar veilige, rubberen boot en zoef over het water! Goed vasthouden want de snelheid kan oplopen tot wel 30 km per uur! Na afloop van de sportieve activiteit krijgen de kinderen een frietje, snack en limonade in één van onze ruimtes. Een stoere activiteit voor jouw kinderfeestje!

Een echt voetbalfeestje, maar net even anders?! Kom samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes voetgolfen bij Down Under! Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de hole. Het aantal pogingen die je nodig hebt om te scoren wordt net als met golf/midgetgolf genoteerd zodat je een onderlinge wedstrijd kunt houden. De obstakels op het terrein maken het spel nog uitdagender. Na afloop van de sportieve activiteit krijgen de kinderen een frietje, snack en limonade in één van onze ruimtes.

In verband met de koude watertemperatuur van de Laagravense plas is het in de winterperiode (december - februari) helaas niet mogelijk om van onze wavesurfer gebruik te maken. Vanaf 1 maart 2015 is het weer mogelijk indoor wateractiviteiten te reserveren! Een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid van tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt bodyboarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, je kan ook coole tricks oefenen.

Wie Is Er De Mol? is een spelprogramma waarin teams verschillende activiteiten doen waarbij ze zoveel mogelijk punten moeten scoren. Er is echter een uitdaging: één van de deelnemers van het team heeft de taak gekregen het spel te saboteren, ‘de mol’. De andere teamleden moeten proberen uit te vinden wie de ‘Mol’ is zodat ze uiteindelijk toch als team kunnen winnen.

Wie kent het niet? Het superspannende tv-programma: Wie is de mol? Bij Down Under kun je het zelf spelen! Wij bieden een arrangement aan van 3,5 uur waarin je op zoek gaat naar de Mol in het gezelschap. Verzamel zoveel mogelijk geld en topito’s voor de hoogste score. Speel het meest tactische spel met jouw vrienden! Praat na het spel nog wat na onder het genot van een hapje en een drankje.

Voetbal spelen, alleen dan net een beetje anders! Met Bubblevoetbal dragen de spelers een opgeblazen pak dat als stootkussen dient. Hiermee kan gebotst, geduwd en gevallen worden zonder daar iets van te voelen. Deze mogelijkheid levert vaak hilarische taferelen op wanneer u uw collega, vriend, of familie over de kop ziet stuiteren.

In de winterperiode (november - maart) is het helaas niet mogelijk om van onze wateractiviteiten gebruik te maken. Vanaf 1 april 2015 is het weer mogelijk wateractiviteiten te reserveren! Combineer waterskiën met een lekker diner in ons restaurant en ervaar een leuke actieve dag uit! Waterskiën is een uitdagende en wervelende sport en is geschikt voor iedereen die van actie houdt. Je staat op de waterski’s en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur!

In verband met de koude watertemperatuur van de Laagravense plas is het in de winterperiode (december - februari) helaas niet mogelijk om van onze wavesurfer gebruik te maken. Vanaf 1 maart 2015 is het weer mogelijk indoor wateractiviteiten te reserveren! Met een snelheid van tussen de 30 en 70 km per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt boarden. Je draagt een wetsuit dragen welke een beschermende functie heeft. De waterattractie geschikt voor zowel beginnende als gevorderde bodyboarders. Combineer dit leuke sportieve uitje met een lekker diner bij Down Under! Het perfecte uitje voor actievelingen.

In de winterperiode (november - maart) is het helaas niet mogelijk om van onze wateractiviteiten gebruik te maken. Vanaf 1 april 2015 is het weer mogelijk wateractiviteiten te reserveren! Altijd al goed willen leren wakeboarden? Dat kan nu met de Wakeboard Academy! Het eerste uur (15 min p.p.) ga je met een privé-instructeur aan de slag op de kleine baan. Op deze baan heb je de start snel onder de knie. Na het eerste uur mag je wakeboarden op de grote baan waar je zult leren om de bochten te nemen zodat je een zo lang mogelijke ride kan maken. Ben je vaardig genoeg en wil je coole tricks leren? Onze instructeurs staan voor je klaar!

Of je nu volleybal wilt spelen op het strand of op het grasveld, bij Down Under kan het. We hebben 4 velden en alle benodigde materialen. Dit is een activiteit zonder begeleiding maar mocht dit gewenst zijn dan regelen wij dat!