Voor een heerlijk strand hoef je niet naar de kust te rijden, op het strand van Down Under is het heerlijk vertoeven! Zo is er een strandbad met helder water en zijn er verschillende horecamogelijkheden. Er is gedacht aan de kids: er is een heuse tokkelbaan, op de ligweiden staan veel speeltoestellen en bij mooi weer zijn er watertrampolines en/of een waterhindernisbaan! Onze lifeguards houden alles goed in de gaten.

Ook dit jaar is er weer een kidsclub bij de leukste wakeboardbaan van Nederland! De kidsclub staat dit jaar onder leiding van Quint de Waard, Lisette Klompmaker en Thijs Davids: drie fanatieke wakeboarders met een bulk ervaring. Na het succes van de vorige jaren gaan we dit jaar verder met de bekende kidsclub voor beginners en daarnaast, een freestyle team!

Wakeboarden is een uitdagende en wervelende sport. Je staat op een board en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! Zoek je meer uitdaging, maak dan gebruik van de verschillende obstacles en show je skills! Combineer een uur wakeboarden met een maaltijd in ons restaurant en ervaar een leuke dag uit!

Een unieke waterattractie voor jong en oud, beginners en pro’s! Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt surfen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te staan, ook kan je coole tricks laten zien!

Op zoek je een leuke en sportieve invulling voor een vrijgezellenfeest? Dan is het Ski & Party arrangement iets voor jou: 's middags waterskiën bij Down Under, vervolgens een heerlijk Aussie diner en 's avonds uit in Brothers Festival Dome in Bunnik! Kom waterskiën aan de Down Under Cableway! De Cableway heeft een lengte van 720 meter en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde waterskiërs.

Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de 9 holes baan van Down Under. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de vlag die de hole markeert. Het aantal pogingen wordt net als met golf / midgetgolf genoteerd zodat je een onderlinge wedstrijd kunt houden. Voetgolf is een activiteit voor jong en oud. De obstakels op het terrein maken het spel nog uitdagender.

Waterskiën is een uitdagende en wervelende sport. Je staat op ski’s en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! Zoek je meer uitdaging, maak dan gebruik van de verschillende obstacles en show je skills! Het gaafste kinderfeestje van Midden – Nederland!

Bleef de leukste vrijgezellendag bij Down Under en Brothers Festival Dome! Elke laatste vrijdag van de maand is het Classic Café avond. Geniet op deze avond van een heerlijk driegangendiner bij Down Under en sluit de avond af met een ouderwets avondje stappen bij Classic Café in Brothers Festival Dome.

Paintball is een spannend, uitdagend en tactisch spel waarbij twee teams verschillende missies tot een goed einde moeten zien te brengen. Er wordt op elkaar geschoten met semi automatische paintball geweren. Deze wapens zijn robuust, betrouwbaar en door iedereen te hanteren. Je draagt een masker, helm en natuurlijk camouflagekleding! Wees snel en slim door je te verschuilen achter de verschillende obstakels en schakel met je team de vijand uit!

Wil je teambuilding activiteiten doen? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres. De verschillende programma’s en activiteiten worden uitgevoerd onder begeleiding van professionele instructeurs. Van tevoren worden teams ingedeeld en de instructeurs helpen het beste uit de teams te halen om de samenwerking te bevorderen. Vermaak, gezelligheid en samenwerking staan voorop. Een aangename mix van plezier en samenwerking!

De reuzenspelen kenmerken zich door de ludieke inhoud. Iedereen heeft vast wel eens één of meerdere van deze spellen gespeeld. Wij organiseren ze voor de deelnemers in het groot. De reuzenspelen zijn een prima invulling voor een vergaderbreak of als onderdeel van een compleet activiteitenprogramma. Je kunt kiezen uit 4 spelen; Jenga, Mikado, Vier op een rij, Domino, Puzzels of Galgje.

Improvisatietheater wordt gedreven door een aantal duidelijke principes: goed samenwerken, veranderingen niet vrezen maar juist verwachten, en ontdekken dat fouten maken mag en dat dit een pad naar groei kan zijn. Bij deze workshop gaat het team aan de slag met improvisatietheater: een theatervorm waarbij theater 'uit het niets' wordt gemaakt.

Het geluid van de didgeridoo is de sound van de ‘spirit’; het oergeluid dat ons leidt naar de oorsprong van de Aboriginals. Zittend in een kring onder ons overdekte terras of in onze vergaderzaal legt onze didgeridoo-docent alles uit over de historie en het gebruik van een didgeridoo. Aan het eind van de workshop gaan jullie zelf de didgeridoo bespelen.

Wie kent het niet? Het eeuwenoude boomerang werpen. Altijd al de kunst achter het boomerang werpen willen weten? Dan is dit de workshop die je zoekt. Je gaat met zijn allen op zoek naar een geschikte plek op ons terrein, afhankelijk van de windrichting. Zodra de geschikte plek is gevonden gaat onze enthousiaste boomerang-man aan de slag en zullen jullie de kunst van het boomerang werpen onder de knie krijgen.

Vind innerlijke rust en maak kennis met de Aboriginal manier van schilderen. Aboriginals maken schilderingen en figuren door het gebruik van puntjes en stippeltjes. Het zetten van deze puntjes of stippeltjes zetten is rustgevend en heeft een meditatieve werking. Zo maakt de één een heel abstract kleuren- en vormenspel, een kracht- of totemdier en de ander een levensboom met zijn / haar eigen kwaliteiten. Ook is het mogelijk om een eigen ‘songline’ (levenspad) uit te stippelen.

De roofvogelworkshop is een unieke belevenis waarbij je zelf aan de slag gaat met roofvogels. Tijdens de workshop wordt er veel verteld over de roofvogels en de valkerij, dit wordt op een praktijkgerichte manier verteld. Je krijgt zelf een handschoen aan en de vogels landen ook daadwerkelijk op de handschoen. Ook krijg je de gelegenheid een roodstaartbuizerd te laten jagen op een nepkonijn en een valk een ‘loer te draaien’.

Deze activiteit is speciaal voor onze jonge bezoekers. Stap samen met jouw vriendje of vriendinnetje in de snelle, maar veilige, rubberen boot en zoef over het water! Goed vasthouden want de snelheid kan oplopen tot wel 30 km per uur! Een stoere activiteit voor jouw kinderfeestje!

Een echt voetbalfeestje, maar net even anders?! Kom samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes voetgolfen bij Down Under! Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de hole. Het aantal pogingen die je nodig hebt om te scoren wordt net als met golf/midgetgolf genoteerd zodat je een onderlinge wedstrijd kunt houden. De obstakels op het terrein maken het spel nog uitdagender.

Een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid van tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt bodyboarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, je kan ook coole tricks oefenen.

Op zoek naar een leuke invulling voor een vrijgezellendag? Met het 'Feest & Voetgolf' arrangement heb je alles in één! Combineer het hilarische voetgolf met een lekker diner en een avondje stappen en je hebt dé ideale vrijgezellendag. Na het voetgolfen lekker en gezellig dineren in het het restaurant van Down Under, om daarna de dag af te sluiten met een stapavond in Brothers Festival Dome in Bunnik!

Wie Is Er De Mol? is een spelprogramma waarin teams verschillende activiteiten doen waarbij ze zoveel mogelijk punten moeten scoren. Er is echter een uitdaging: één van de deelnemers van het team heeft de taak gekregen het spel te saboteren, ‘de mol’. De andere teamleden moeten proberen uit te vinden wie de ‘Mol’ is zodat ze uiteindelijk toch als team kunnen winnen.

Wie kent het niet? Het superspannende tv-programma: Wie is de mol? Bij Down Under kun je het zelf spelen! Wij bieden een arrangement aan van 3,5 uur waarin je op zoek gaat naar de Mol in het gezelschap. Verzamel zoveel mogelijk geld en topito’s voor de hoogste score. Speel het meest tactische spel met jouw vrienden! Praat na het spel nog wat na onder het genot van een hapje en een drankje.

Met Bubble voetbal dragen de spelers een opgeblazen pak dat als stootkussen dient. Hiermee kan worden gebotst, geduwd en gevallen zonder daar iets van te voelen. Bij Bubble voetbal speel je het reguliere potje voetbal alleen gelden er nu heel andere regels. Je mag je tegenstander uit het veld botsen, dus zorg dat je het veld vrij maakt van tegenstanders zodat je samen met je team zal overwinnen!

Combineer waterskiën met een lekker diner in ons restaurant en ervaar een leuke actieve dag uit! Waterskiën is een uitdagende en wervelende sport en is geschikt voor iedereen die van actie houdt. Je staat op de waterski’s en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur!

Met een snelheid van tussen de 30 en 70 km per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt boarden. Je draagt een wetsuit dragen welke een beschermende functie heeft. De waterattractie geschikt voor zowel beginnende als gevorderde bodyboarders. Combineer dit leuke sportieve uitje met een lekker diner bij Down Under! Het perfecte uitje voor actievelingen.

Altijd al goed willen leren wakeboarden? Dat kan nu met de Wakeboard Academy! Het eerste uur (15 min p.p.) ga je met een privé-instructeur aan de slag op de kleine baan. Op deze baan heb je de start snel onder de knie. Na het eerste uur mag je wakeboarden op de grote baan waar je zult leren om de bochten te nemen zodat je een zo lang mogelijke ride kan maken. Ben je vaardig genoeg en wil je coole tricks leren? Onze instructeurs staan voor je klaar!

Of je nu volleybal wilt spelen op het strand of op het grasveld, bij Down Under kan het. We hebben 4 velden en alle benodigde materialen. Dit is een activiteit zonder begeleiding maar mocht dit gewenst zijn dan regelen wij dat!

Deze activiteit is speciaal voor onze jonge bezoekers. Twee kids stappen in de tube, een snel maar veilige rubberen boot. Deze wordt vastgemaakt aan de lijn die zweeft boven de kleine baan. Goed vasthouden want de snelheid die bereikt kan worden is wel 30 km per uur! Je zoeft heerlijk over het water, een stoere activiteit dus!

Bij de Shooting Experience maak je kennis met een aantal van de volgende schietactiviteiten: boogschieten, kruisboog schieten, luchtbuks schieten of blaaspijp schieten. Onder leiding van professionele instructeurs gaan verschillende teams de strijd met elkaar aan. Schiet jij de meeste punten bij elkaar voor jouw team?

Wat is er leuker dan gezellig met vrienden, collega′s, familie of teamgenoten een quiz te spelen? Bij Down Under kan je de strijd aangaan! De deelnemers worden opgedeeld in teams. Wanneer een deelnemer het goede antwoord weet moet hij of zij de groene pet opzetten naar de bel lopen/rennen en het goede antwoord geven. Bij een goed antwoord mag er op de spijker geslagen worden. Het team dat het minste aantal slagen nodig heeft om de spijker in het hout te slaan wint.

Bij Down Under kan je een GPS tocht doen genaamd: ‘Operation Freddy’. Een leuk een grappig GPS spel op het Down Under terrein. Met verschillende teams voer je onderweg missies en opdrachten uit met je smartphone. Freddy de dwerg assisteert jullie. Los meerkeuzevragen op, voer bonusmissies uit, schiet op elkaar en neem foto’s van opdrachten. Doel van het spel: punten scoren!

Aqua Flyboarden is een spectaculaire watersport die door de toegankelijkheid voor zowel jong als oud in korte tijd zeer populair is geworden. Het Flyboard wordt aangedreven door een slang die aangesloten is op de uitlaat van een waterscooter. Als de instructeur gas geeft op de waterscooter, komt het Flyboard omhoog en stijg je op uit het water. Eenmaal opgestegen komt het aan op het vinden en houden van je balans. Het zal voelen alsof je bovenop het water staat en dat geeft je een machtig gevoel!

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de 9 holes baan van Down Under. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de vlag die de hole markeert. Het aantal pogingen wordt net als met golf / midgetgolf genoteerd zodat je onder elkaar een wedstrijd krijgt. Voetgolf is een sport die feitelijk door iedereen kan worden beoefend. Het geaccidenteerde terrein maakt de sport uitdagend en je bent een uur bezig om de 9 holes baan te “lopen”. De uiteindelijke winnaar is degene die het minst aantal pogingen nodig heeft voor de 9 holes. Combineer deze leuke activiteit met een gezellig hapje en drankje bij het restaurant van Down Under en je hebt de perfecte dag uit voor jong en oud!

Waterskiën is een uitdagende en wervelende sport. Je staat op ski’s en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! Zoek je meer uitdaging, maak dan gebruik van de verschillende obstacles en show je skills! Waterskiën kan op de grote baan.

Een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid van tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt boarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, ook kan je coole tricks oefenen.

Wakeboarden is een zeer populaire sport. Je staat met beide benen op een board en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur! De obstacles zorgen voor extra uitdaging. Na wat oefenen kan je er de stoerste tricks op doen. Wakeboarden kan op de grote en kleine baan. Op de kleine baan kan de start vanuit het water goed geoefend worden. Op de grote baan gebeurt dit vanuit de startdok en maak je rondes van 720 meter!