Beachclub Down Under

Beachclub Down Under in Nieuwegein (5)De beachclub van Down Under heeft dankzij de recente verbouwing alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, een fijn terras, lekkere ligbedden en uiteraard zomerse hapjes en drankjes. En niet te vergeten spectaculair uitzicht op de watersporters!

In de zomer (juli en augustus) hoef je bij mooi weer dus niet meer in de file naar Scheveningen of Bloemendaal, maar kom je gezellig naar Down Under in Nieuwegein!

 

 

 

Een eigen beachparty

Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De beachclub is exclusief af te huren en daarmee de perfecte locatie voor evenementen, zakelijk of particulier. Zowel in de zomer als in de winter zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een laidback beachparty met barbecue en cocktails tot een exclusief diner of een feestavond in Ibiza stijl, alles is mogelijk. Eten en drinken, muziek en aankleding, alles wordt verzorgd zodat het een feest wordt om nooit te vergeten!

 

 

Meer informatie? Neem contact met ons op via sales@downunder.nl of kijk in een van onze brochures.