down_under_low-45

Down Under: unieke horecalocatie

Down Under is een multifunctionele horecalocatie in Midden-Nederland. Met een eigen strand en beachclub, restaurant, diverse vergaderzalen en prachtige terrassen met uitzicht op de Laagravenseplas kun wij gerust zeggen dat Down Under uniek is. Heerlijk eten, van culinair tot snack,  sfeervolle ambiance en gastvrije service, meer kunnen onze gasten zich niet wensen.

Ook voor zakelijke gasten is Down Under een perfecte ontmoetingsplaats. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12, ruime (gratis) parkeergelegenheid, een mooie ambiance, verschillende vergaderzalen, gratis Wifi en een uitgebreide lunch,- en dinerkaart.

Bedrijfsleider Paul Gootjes, chefkok Richard Kloek en hun team maken van ieder bezoek aan Down Under een feestje, graag tot ziens!

 

Kerst bij Down Under

Down Under - Christmas - 04-12-2013Ook tijdens de feestdagen zit je goed bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. Geniet deze kerst met familie en/of vrienden van een heerlijk brunchbuffet of een feestelijk dinerbuffet in het restaurant of de beachclub.

Direct reserveren