Je vakken afsluiten bij Down Under? Dat kan gewoon! Afgelopen week waren de studenten aan de Sportacademie Utrecht bij Down Under om hun vak Grondvormen en Bewegen af te sluiten. Zij kregen alvast een voorproefje van de Obstacle Run van 6 mei en maakte deze te gekke video:  

Het wakeboardseizoen staat op het punt te beginnen! Lijkt het jou leuk om over het water te scheuren met een board aan je voeten? Dan is wakeboarden iets voor jou! Ook komend seizoen kan je deze gave watersport leren bij Down Under!

Van 13.00 tot 17.00 uur kun je (eindelijk) weer de baan op. Kom gezellig langs en test direct je nieuwe board en spullen, vergeet je niet aan te melden via info@downunder.nl.

Zondag 1 april is het eerste paasdag en die laten we bij Down Under natuurlijk niet zo maar voorbij gaan! In de Beachclub kun je genieten met het hele gezin van een heerlijk brunchbuffet.

Na het bekend maken van nieuwe namen ging de kaartverkoop razendsnel. Naast de grote artiesten als Anouk, Kensington en Chef’ Special zijn ook nog eens Blaudzun, The Brahms, Wulf en Haevn toegevoegd aan de line-up.

Wil jij deze zomer werken op een van de leukste horeca locaties van Nederland? Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken!

Vanaf 1 februari is het mogelijk om de populaire sport Curling te spelen bij Down Under. Met de Olympische Spelen in het vooruitzicht en de steeds meer groeiende populariteit van de sport, hebben we bij Down Under besloten om de hele maand Februari te gaan Curlen.