Onze enthousiaste keukenbrigade heeft ook deze keer weer heerlijke gerechten samengesteld. Dit alles heeft geresulteerd in een nieuwe menukaart! Een aantal gerechten hebben plaats gemaakt voor nieuwe zomerse gerechten.

Voor de zomermaanden (mei t/m september) zijn wij op zoek naar medewerkers voor ons strandbad. Deze functie houdt in dat je medeverantwoordelijk bent voor de rust en veiligheid op het strand.

Onze beachclub is een makeover ondergaan. Het meubilair is vervangen door sfeervolle tafels en fris gekleurde stoelen. Er is een muur bijgekomen en je kunt in de beachclub nu nog beter genieten van een lekkere cocktail, lunch of borrel.

Maak op zondag 26 april tussen 11.00 en 15.00 uur kennis met de snelst groeiende strandsport ter wereld; Beachtennis! Down Under en Your Personal Training organiseren op zondag 26 april 2015 een Mega Bootcamp Event!

Tijdens de Week van de Watersport, welke van 2-9 mei georganiseerd wordt, staat alles in het teken van de watersport. Er wordt een ruim aanbod aan activiteiten georganiseerd bij tal van verschillende watersportbedrijven en zo ook bij Down Under.

Altijd al goed willen leren wakeboarden? Maar is de drempel om de grote baan op te gaan te hoog? Kom dan nu naar de beginners wakeboard sessies van Michael Nieuwerf! Je gaat anderhalf uur (van 09:00 uur tot 10:30 uur) intensief met Michel Nieuwerf aan de slag.

Als onze zelfstandig werkend kok verzorg je, onder leiding van onze Chef kok, de maaltijden voor lunch en diner. Je stelt mede de maaltijden samen waarbij kwaliteit en creativiteit zeer belangrijk zijn.

Wij zoeken een enthousiaste Assistent Manager Recreatie. Je assisteert de manager en de rest van het team om de kwaliteit, service en omzet van Down Under Recreatie verder te doen groeien.