Wist je dat je tegenwoordig ook direct online kan reserveren voor ons restaurant? Via een handige reserveringstool zie je gelijk de beschikbaarheid en kan je direct jouw tafel reserveren.

Zondag 11 oktober gaan we voor de derde keer los op het geweldige terrein van Down Under. Op een nog uitdagender parcours van 6 kilometer, staan meer dan 25 unieke obstacles op je te wachten.

Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren zijn de special Ladies Nights onder leiding van Yasmin Tanriverdi! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet. Tijdens deze avonden zijn mannen helaas niet toegestaan en is het dus echt ‘ladies only’! Iedere sessie wordt feestelijk afgesloten met […]

Terug van weggeweest: Sunday Lounge bij Down Under! Elke zondag vanaf 21 juni is onze beachclub en het bijbehorende strand geopend om te genieten van heerlijke loungemuziek onder het genot van een hapje en een drankje.

Altijd al goed willen leren wakeboarden? Dat kan nu met de Wakeboard Academy! Het eerste uur ga je met een privé-instructeur aan de slag op de kleine baan. Op deze baan heb je de start snel onder de knie.

Down Under organiseert nu voor iedereen die graag wil leren wakeboarden; wakeboardles voor beginners! Je wordt begeleid door een privé-instructeur en gaat intensief aan de slag op de 2.0 baan. In een groepje van maximaal 4 personen leer je binnen de kortste keren de basiselementen van wakeboarden.

Zaterdagavond 4 juli is er een wedstrijd om te bepalen wie de beste ‘local rider’ van Down Under is. We nodigen alle seizoenskaarthouders uit om zich op deze avond te bewijzen en een plekje te veroveren op het erepodium van ‘Local Down Under’.

Wij zijn trots te mogen vermelden dat Unleashed Wake Magazine met de ‘Road to Ropes tour’ naar Down Under komt. Canadees Dominique Granger is al vanaf begin mei aan het rondtrekken in haar tourbus om de vetste plekken, coolste events en beste riders uit Europa te ontmoeten.

Down Under heeft bijna 5.000 likes op Facebook! Hoog tijd om weer eens wat weg te geven. Tag drie vrienden via Facebook met wie jij de Sunday Funday wilt beleven.

Terug van weggeweest: Sunday Lounge bij Down Under! Elke zondag vanaf 21 juni is onze beachclub en het bijbehorende strand geopend om te genieten van heerlijke loungemuziek onder het genot van een hapje en een drankje.