Zaterdag 26 mei is het tijd voor het Central Park festival. De hele dag is het strandbad gesloten. Houd er rekening mee dat parkeren op ons terrein lastiger kan zijn dan normaal.

Ruim 2.000 trotse Obstacle Runners zijn op zondag 6 mei de sportieve uitdaging aangegaan. Er is veel gelachen, door modder bewogen, samengewerkt en hardgelopen op het terrein van Down Under in Nieuwegein. Check hier de aftermovie van de Down Under Obstacle Run en geniet! Lijkt het jou ook super tof om deel te nemen aan de […]

Down Under is 1 van onze 9 mooie locaties. Down Under is met recht een van de leukste horecalocaties in Utrecht. Heerlijk eten in een sfeervolle ambiance, gastvrije service en een spectaculair uitzicht op de Laagravenseplas. Je waant je op deze locatie in vakantiesferen.

Zet zaterdagochtend je wekker maar, want om 08.55 uur komt Down Under op televisie bij Zappsport op NPO3! Het meidenteam neemt het op tegen het jongensteam tijdens een potje beachvolleybal. Welk team wint zie je op Zapp!

Samen met onze bedrijfsleider Paul en het bevlogen team let jij op kwaliteit, service, gastvrijheid én ben je gefocust op omzet. Je bent een harde werker op de vloer met een enthousiaste persoonlijkheid, die goed kan leidinggeven en aansturen.

Grazia heeft voor een fotoshoot van de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger onze locatie uitgekozen! Rose Bertram schitterde in de nieuwe swimwear van Tommy Hilfiger.

Wil jij komende zondag genieten van het mooie weer? Doe dan mee met de Obstacle Run of kom genieten op ons terras!
Het strandbad is geopend zonder faciliteiten die je van ons gewend bent. Er zijn dan ook geen lifeguards aanwezig en je kunt geen gebruik maken van het strand, wel van het gras.

Zondag 6 mei is het weer tijd voor de Down Under Obstacle Run. Hierdoor is onze parkeerplaats voor het paviljoen van vrijdag 4 t/m zondag 6 mei gesloten. Je kunt jouw auto het beste aan andere kant van de Ravensewetering op de parkeerplaats parkeren.