✳ Geen sneeuw, ski’s, snowboard maar onze eigen Wavesurfer! 💦 Kom in de voorjaarsvakantie lekker bodyboarden of wavesurfen! De Wavesurfer is elke dag geopend (van 20 – 28 februari). Let op: er zijn nog maar een paar plekken vrij dus reserveer snel!

Wil jij deze zomer werken op een van de leukste horeca locaties van Nederland? Wij zijn namelijk op zoek naar leuke collega’s die ons team komen versterken!

Profiteer in februari en maart van onze vergaderactie want vergaderen kan ook bij Down Under. Je vergadert altijd in een van onze ‘Australische’ zalen, een sfeervol decor voor uw zakelijke bijeenkomst.

Als onze zelfstandig werkend kok verzorg je, onder leiding van onze Chef kok, de maaltijden voor lunch en diner. Je stelt mede de maaltijden samen waarbij kwaliteit en creativiteit zeer belangrijk zijn.

Zondag 14 februari is het Valentijnsdag, dé dag waarop geliefden elkaar net even wat extra aandacht geven. Wij serveren zondag 14 februari een romantisch valentijnsdiner. Voor 37,50 euro p.p. verras jij jouw geliefde met een heerlijk 4-gangendiner.

YES! In februari gaat de Wavesurfer weer open! Om dat te vieren kun je in februari op elke zondag gebruik maken van onze speciale Bodyboard & Burger familie-actie; 1 uur lang bodyboarden en na afloop genieten van een lekkere burger voor 26 euro.

Afgelopen zondag was de eerste uitzending van een nieuw seizoen Divorce. Boudewijn en zijn zoon kwamen bij Down Under op bezoek om te gaan wavesurfen.

Down Under is met recht een van de mooiste horecalocaties in Utrecht! Heerlijk eten, sfeervolle ambiance, gastvrije service en een spectaculair uitzicht op de Laagravense plas, meer kunt u zich als gast niet wensen. Tijdens een lunch, diner of borrel in ons restaurant waant u zich in even in vakantiesferen.

Wil jij het komende seizoen wakeboarden en/of waterskien bij Down Under? Dan is een wakeboard/waterski abonnement vast iets voor jou! Stuur een bericht naar info@downunder.nl met je e-mailadres, dan sturen wij je zo snel mogelijk een informatiepakket op.

Tijdens de feestdagen hanteren wij bijzondere openingstijden. Let op: de Wavesurfer is in januari gesloten voor onderhoud.