Krijgen jullie al weer zin in de zomer?! Wij wel!

Deze zomer introduceert Ripstar weer splinternieuwe wakeboardcamps en dat bij Down Under! Lekker 5 dagen lang kamperen naast de kabelbaan en elke ochtend twee uur les.

Zondag 19 juni 2016 is de tweede editie van de SingelSwim in Park Lepelenburg (Utrecht). De SingelSwim is een zwemevenement van 1,2 of 2 km door de Utrechtse Singel met als doel om op 19 juni zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor FSHD.

Komend weekend staat Down Under op Prikkels lifestyle event bij het Kabinet in Bunnik. Prikkels is een totale voorjaarsbeleving, waar alle zintuigen worden geprikkeld! Food, lifestyle, living, food&fashion vloeien tijdens dit unieke lifestyle event samen.

4 en 5 juni staat Down Under op het Love for Life evenement in Jaarbeurs Utrecht. Love for Life is het event voor mensen die zoeken naar een bewustere levensstijl. Love for Life is een nieuw event over Food, Body en Mind, iets wat goed aansluit op Down Under. Het evenement in de Jaarbeurs is voor iedereen die meer in balans wil zijn en gezond wil leven.

Wander-lust heeft Down Under een plek gegeven in de top 10 beachclubs van Nederland! Wander-lust is een platform over reizen, vrije tijd en ontdekken. We zijn super trots dat wij in het rijtje staan tussen andere prachtige beachclubs zoals Blooming Beach in Bergen aan Zee, De Branding in Noordwijk en Woodstock ’69 in Bloemendaal.

Komend weekend is de 1e Bomber Cablepark Battle van dit seizoen! Kom jij net als de beste Nederlandse wakeboarders a.s. zondag naar Down Under? 🌊☀ Bekijk hier alvast wat je kunt verwachten:

Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseren wij 5 Ladies Only Clinics onder leiding van Yasmin Tanriverdi! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet. Tijdens deze avonden zijn mannen helaas niet toegestaan en is het dus echt ‘ladies only’!

Down Under is met recht een van de mooiste horecalocaties in Utrecht! Heerlijk eten, sfeervolle ambiance, gastvrije service en een spectaculair uitzicht op de Laagravense plas, meer kunt u zich als gast niet wensen. Tijdens een lunch, diner of borrel in ons restaurant waant u zich in even in vakantiesferen.

Komend weekend (23 en 24 april) is Down Under te zien in het TV-programma ‘Het land van‘ op RTL4. Zaterdag en zondag krijg je rond 11 uur de beste tips voor een leuke dag uit. Stella Gommans neemt jou deze week mee naar de leukste uitjes van Nederland, kijken dus!    

Met het hele gezin genieten zonder dat mama de keuken in hoeft? Geniet op Moederdag van een heerlijk diner voor het hele gezin en… alle mama’s eten voor de helft van de prijs.