Fris het nieuwe jaar in met jouw vereniging of collega’s? Het is wel mogelijk om een ‘eigen’ Nieuwjaarsduik te organiseren bij Down Under! Vraag naar de mogelijkheden via sales@downunder.nl.

Ook in de winter kun je bij Down Under terecht voor een heerlijk diner, sportieve activiteiten of onvergetelijk feest.

Deze feestdagen zit je bij Down Under goed. Want de feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en prachtige decoraties.

Vanaf 1 november is er weer gourmet & kaasfondue bij Down Under! Down Under is niet alleen in de zomer the place to be, ook in de koude maanden is het gezellig genieten!

Vanaf 1 november betoveren wij de beachclub naar het winter at the beach concept. Want niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is Down Under the place to be! Beleef t/m januari de warme wintersfeer van Down Under en kom gezellig bij ons binnen een hapje eten of een evenement vieren.

Boek deze winter een bijeenkomst, vergadering of evenement bij Down Under en ontvang na afloop van jouw bezoek een gratis bidon voor alle gasten.

Onze keukenbrigade heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan de nieuwe menukaart. Vanaf vandaag serveren wij de gerechten van de nieuwe menukaart in het restaurant. Kom gezellig lunchen, borrelen en dineren in een sfeervolle ambiance. Klik hier voor onze digitale menukaarten. Laat je inspireren door onze lekkere gerechten op onze lunch- en dinerkaart!

Zondag is het zo ver; de derde editie van de Down Under Obstacle Run. Meer dan duizend deelnemers leggen het uitdagende parcours af vol obstacles en hindernissen.

Het is weer 5 jaar geleden dat Down Under voor het eerst haar deuren opende en dat de eerste boarders gebruik konden maken van onze cable.