Zaterdagavond 4 juli is er een wedstrijd om te bepalen wie de beste ‘local rider’ van Down Under is. We nodigen alle seizoenskaarthouders uit om zich op deze avond te bewijzen en een plekje te veroveren op het erepodium van ‘Local Down Under’.

Wij zijn trots te mogen vermelden dat Unleashed Wake Magazine met de ‘Road to Ropes tour’ naar Down Under komt. Canadees Dominique Granger is al vanaf begin mei aan het rondtrekken in haar tourbus om de vetste plekken, coolste events en beste riders uit Europa te ontmoeten.

Terug van weggeweest: Sunday Lounge bij Down Under! Elke zondag vanaf 21 juni is onze beachclub en het bijbehorende strand geopend om te genieten van heerlijke loungemuziek onder het genot van een hapje en een drankje.

De uitzendingen bij ons op locatie worden op vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli aan de Laagravense plas in Nieuwegein opgenomen. Onze Tourcamping ligt uniek ten opzichte van het parcours van zowel de eerste als de tweede etappe.

Down Under is de samenwerking aangegaan met professionele Bootcamp-instructeurs van het gerenommeerde bedrijf Your Peronal Training. Elke week zijn er verschillende trainingen te volgen op ons terrein.

Down Under is de enige Nederlandse locatie waar het live-programma van RTL 7 wordt opgenomen. Vanaf vrijdag 3 juli tot en met zondag 26 juli is de talkshow elke avond tussen 20.30 en 21.30 weer te zien bij RTL 7.

Vanaf 1 juli aanstaande kunnen liefhebbers van de Tour de France verblijven op ons recreatieterein. Deze pop-up camping biedt gasten de mogelijkheid om “le Grand Départ” van dichtbij mee te maken.

6 juni is het weer tijd voor het festival ‘World of Pleasure’. Hierdoor is op 6 juni ons strandbad gesloten. Ook is er minder parkeergelegenheid voor de deur, dus carpoolen heeft de voorkeur! Onze excuses voor het ongemak.

Dit jaar gaat Misset Horeca op zoek naar het beste terras van Nederland. Mystery guests beoordelen de komende weken verschillende terrassen in Nederland en dus ook ons terras.