Nieuw bij Down Under: Kneeboarden Kneeboarden is een leuke activiteit voor jong en oud. Een echte aanrader voor kinderfeestjes, want kneeboarden is over het algemeen gemakkelijker dan waterskiën of wakeboarden. Kneeboarden is niet alleen een leuke activiteit maar het is ook een goede voorbereiding om te gaan waterskiën! Tijdens het kneeboarden zit je met je […]

Zondag 1 en zondag 29 maart om 12:00 uur bereiden de trainers van Your Personal Training jou voor! Loop alvast de ronde die je op 11 april ook gaat afleggen, ga langs obstakels en train je conditie.

Deze zomer introduceert Ripstar namelijk haar eerste échte wakeboard camp en dat bij ons! Lekker 5 dagen lang kamperen naast de kabelbaan en elke ochtend twee uur les, gegeven door wakeboarder Niels Willemars.

Zaterdag 14 februari is het Valentijnsdag, dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Verras uw geliefde met een romantisch valentijnsdiner bij Down Under.

Kom jij geregeld bij Down Under? Dan hebben wij een voordelige 10-rittenkaart voor jou. Met deze 10-rittenkaart krijg je toegang tot de Cableway en Wavesurfer. Het gehele seizoen zijn de 10-rittenkaarten bij ons aan de balie verkrijgbaar. Bekijk hier de spelregels, prijzen en meer informatie over de 10-rittenkaart.

Down Under en Your Personal Training organiseren op zondag 26 april 2015 een Mega Bootcamp Event! Een dag volledig in het teken van sport, gezondheid en fun voor de hele familie! Op het schitterende recreatieterrein van Down Under vinden diverse Bootcamp trainingen plaats. Het Programma : 11.00 – 11.45 uur KIDS BOOTCAMP (kids van 8 […]

Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe watersportseizoen. Het wakepark seizoen 2015 gaat op zaterdag 28 maart om 13.00 uur van start! Uiteraard is het dit seizoen weer mogelijk om bij Down Under een heel seizoen te wakeboarden. Vanaf nu kun jij jouw seizoenkaart bestellen. Wees er snel bij, het aantal is […]

Wij hebben nog wat te verloten… De prijs voor de leukste beachboy tijdens de ‪#‎nieuwjaarsduik‬ gaat uit naar… deze vrolijke man op de foto! De winnaar mag ons een Facebookbericht sturen om de prijs in ontvangst te nemen! Namelijk, een gratis gourmet of kaasfondue bij Down Under. Misschien ken jij de winnaar? Attendeer hem dan!

Als onze zelfstandig werkend kok verzorg je, onder leiding van onze Chef kok, de maaltijden voor lunch en diner. Je stelt mede de maaltijden samen waarbij kwaliteit en creativiteit zeer belangrijk zijn.