Moeders.nu schreef afgelopen week een prachtig artikel over het organiseren van een kinderfeestje bij Down Under.
Lees hier het volledige artikel!

Zaterdag 3 juni is het weer tijd voor het festival ‘World of Pleasure’. Daarom is het strandbad gesloten op zaterdag 3 juni. Houd er rekening mee dat parkeren op ons terrein lastiger kan zijn dan normaal. Waarschijnlijk is er minder parkeergelegenheid voor de deur, maar je kunt je auto ook parkeren bij bijvoorbeeld de Karwei of Makro aan de overkant. Onze excuses voor het ongemak.

Dit voorjaar opent Down Under op een aantal bijzondere dagen de beachclub voor het Beach Buffet. Onbeperkt genieten van heerlijk eten voor een goede prijs, op een toplocatie aan het water en met leuke activiteiten voor de kids!

Down Under organiseert nu voor iedereen die graag wil leren wakeboarden; wakeboardles voor beginners! Je wordt begeleid door een privé-instructeur en gaat intensief aan de slag op de 2.0 baan. In een groepje van maximaal 4 personen leer je binnen de kortste keren de basiselementen van wakeboarden.

Down Under Horecaexploitatie is 1 van onze 9 mooie locaties. Down Under is met recht een van de leukste horecalocaties in Utrecht. Heerlijk eten in een sfeervolle ambiance, gastvrije service en een spectaculair uitzicht op de Laagravenseplas. Je waant je op deze locatie in vakantiesferen.

Down Under is voor de komende zomer een samenwerking aangegaan met FlyboardWorld, vanaf juni tot en met september kan je alle weekenddagen flyboard- en hoverboardlessen volgen! Op zondag 28 mei is de officiële opening en gedurende deze dag worden vier flyboarddemonstraties gegeven.

Het is volop lente dus hebben wij onze activiteiten, arrangementen en (culinaire) mogelijkheden opnieuw gebundeld in een nieuwe brochure! Want Down Under is ‘the place to be’ voor een heerlijk diner, sportieve activiteit of onvergetelijk (personeels)feest.

Begin de zomervakantie goed met een uitje voor het hele gezin! Nodig je broers, zussen, familie, vrienden of buren uit voor het gezelligste Springkussen Festival van Midden-Nederland.

Het is weer bijna de tweede zondag in mei: de dag die beter bekend staat als Moederdag. Heb jij het ideale Moederdag cadeau nog niet gevonden? Verras (schoon)moeders met een gezellig avondje uit. Geniet op Moederdag van een heerlijk onbeperkt Beach Buffet met het hele gezin!

Het voorjaar is aangebroken en wij kijken stiekem al vooruit naar de prachtige zomer die komen gaat. Onze keukenbrigade heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan de nieuwe menukaart. Vanaf vanavond (24/4) serveren wij in het restaurant gerechten van de nieuwe menukaart.