Onze keukenbrigade heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan de nieuwe menukaart. Vanaf vandaag serveren wij de gerechten van de nieuwe menukaart in het restaurant. Kom gezellig lunchen, borrelen en dineren in een sfeervolle ambiance.

In het programma ‘Gek op jou’ gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen, die hem per mail om hulp hebben gevraagd. In de vorm van een rap is het veel leuker om verkering te vragen. Wordt de liefde beantwoord?

Deze feestdagen zit je bij Down Under goed. Want de feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en prachtige decoraties.

Verras collega’s of relaties met een feestelijk eindejaarsevenement, winterfestival of nieuwjaarsborrel in de beachclub. Deze winter is Down Under omgetoverd tot een magisch winter foodfestival met leuke kersthuisjes, sfeervolle verlichting, vuurkorven en meer!

We willen er voorlopig nog liever niet aan denken maar noteer deze datum alvast in de agenda! Zondag 5 november 2017 is de laatste dag van het wakeboardseizoen!

Altijd al het verschil willen weten tussen kitesurfen en wakeboarden? Roderick Pijls (kitesurfer) en Sjors van Kerkhof (wakeboarder) kwamen naar Down Under en zochten het uit!

In de 1466e vlog van Enzo Knol (bekende vlogger) is hij naar Down Under geweest. Het was de eerste keer dat hij naar Down Under kwam en het was hem goed bevallen!

Voor de rubriek de Gouden Pollepel Junior bezoekt een kinderjury deze zomer wekelijks een restaurant in de regio. Dit keer was de kinderjury bij Down Under.