Tot onze grote spijt moeten wij jullie mededelen dat wij genoodzaakt zijn om de wavesurfer te sluiten i.v.m. een onvoorziene technische storing aan één van onze pompen. De aankomende weken wordt de wavesurfer gerepareerd, zodat wij 1 april weer voor jullie klaar staan!

Dit voorjaar opent Down Under op een aantal bijzondere dagen de beachclub voor het Beach Buffet. Onbeperkt genieten van heerlijk eten voor een goede prijs, op een toplocatie aan het water en met leuke activiteiten voor de kids!

Op 1e paasdag opent Down Under de beachclub en verzorgd een Beach Buffet voor het hele gezin. Je wordt ontvangen om 17.00 uur en kunt genieten van een onbeperkt paasbuffet.

Wil jij deze zomer werken op een van de leukste horeca locaties van Nederland? Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken!

Het wakeboardseizoen gaat bijna beginnen! Lijkt jou het leuk om over het water te scheuren met een board aan je voeten? Dan is wakeboarden iets voor jou! Ook dit seizoen kan je deze gave watersport leren bij Down Under!

Het wakeboardseizoen gaat bijna weer beginnen! Heb jij alweer zin om over het water te scheuren met het board aan je voeten? Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om clinics te volgen bij Down Under.

Ook dit jaar is er weer een kidsclub bij de leukste wakeboardbaan van Nederland! De kidsclub staat dit jaar onder leiding van Joey Scholman: Een fanatieke wakeboarder met heel veel ervaring. Wil jij leren wakeboarden of je tricks verbeteren? Kom dan vooral naar de kidsclub en leer wakeboarden van Joey!

Zet zaterdagochtend je wekker maar, want om 08.55 uur komt Down Under op televisie bij Zappsport op NPO3! Het meidenteam neemt het op tegen het jongensteam en gaat de Wavesurfer op om te bodyboarden. Welk team wint de strijd door het langst met de buik op de plank in het water te blijven liggen?

Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under 5 Ladies Nights onder leiding van Yasmin Tanriverdi! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

Voor de flinke eters en liefhebbers van een super steak serveren wij op zaterdag een biefstuk van 300 gram (!) met huisgemaakte frites, salade en echte vleessaus voor 17,50 euro per persoon.