Ook in de winter kun je bij Down Under terecht voor een heerlijk diner, sportieve activiteiten of onvergetelijk feest.

Dinsdag 11 november was de Wavesurfer van Down Under te zien tijdens een aflevering van Puberruil Zapp van de KRO.

Geniet deze kerst met familie en/of vrienden van een heerlijke kerstbrunch, feestelijk kerstdiner met live muziek of een gezellige gourmet & kaasfondue. Tijdens de feestdagen hanteren wij (aangepaste) openingstijden.

Het water van de Wavesurfer komt van buiten, uit onze Laagravense Plas. In verband met de koude watertemperatuur van de Laagravense plas is het in de winterperiode (december – februari) helaas niet mogelijk om van onze Wavesurfer gebruik te maken.

Brothers Festival Dome (Bunnik) organiseert zaterdag 15 november a.s. een nieuwe editie van ‘Forever 40’; de aller-gezelligste uitgaansavond voor 40-plussers.

Deze feestdagen zit je bij Down Under goed. Want de feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en prachtige decoraties.

Naast het wavesurfen of bodyboarden op onze indoor Wavesurfer zijn er ook deze winter weer vele leuke en sportieve winteractiviteiten te doen bij Down Under.

Aankomende zondag 26 oktober is de laatste dag van ons wakeboardseizoen! Speciaal op deze dag hebben we een dress up party van 13:00 tot 15:00 uur: “Wie kan er in het meest mooiste, gekste outfit 3 rondes maken? “ Van 13:00 tot 15:00 uur is ons wakepark voor iedereen toegankelijk en van 15:00 tot 18:00 […]