Naast de Obstacle Run op 9 oktober organiseert Down Under in samenwerking met zorgboerderij Griftenstein & Zorg voor de tweede keer de ‘Special Obstacle Run’ op zaterdag 8 oktober.

September komt er alweer aan, de zomervakantie loopt ten einde. Een perfect moment om weer lekker fit en uitgerust het nieuwe seizoen te beginnen. Greater Venues heeft de vijf stoerste locaties voor een Obstacle Run of bootcamp op een rij gezet en uiteraard staat Down Under daar tussen.

De grootste waterglijbaan van Europa die dit weekend bij Down Under zou opengaan blijft toch dicht. “De organisatie betreurt de situatie en had de Monsterslide voor veel publiek willen openen.” Mogelijk is de attractie op een later moment in het seizoen alsnog te bezoeken.

Heb je altijd al met een terreinwagen door ruig terrein willen rijden, steile hellingen willen beklimmen en door modderpoelen scheuren? Dan is onze nieuwe 4×4 rij-experience echt iets voor jou! Achter het stuur van één van onze Jeeps leer je binnen korte tijd een prachtige terreinwagen besturen door ons ruige parcours.

Speciaal in het laatste weekend van de zomervakantie, op zaterdag 20 en zondag 21 augustus, komt de spectaculaire ‘Monsterslide’ waterglijbaan naar Down Under in Nieuwegein. De Monsterslide is de grootste inflatable waterglijbaan van Europa, een unieke water expierencie voor waaghalzen vanaf 1.30 meter.

Als nieuwe lid van het keukenteam werk je, onder leiding van Chef kok Richard. Je stelt mede de menu’s samen waarbij kwaliteit en creativiteit wordt gewaardeerd. Je houdt je werkomgeving schoon waarbij je HACCP hanteert. Je bent een enthousiast en flexibel persoon met passie voor het kookvak.

Als nieuwe collega werk je onder leiding van bedrijfsleider, Paul. Samen met het team streef je er naar om onze gasten te voorzien van persoonlijke service waarin zij niets te kort komen. Je bent een harde werker op de vloer en bij afwezigheid van de bedrijfsleider neem jij de zaken waar. Werken in de horeca past bij jou en dat straal je uit.

Van 11 juli tot en met 26 augustus 2016, krijg je op maandag t/m vrijdag bij de Cable het materiaal GRATIS! (m.u.v. obstacle boards) Deze actie is geldig t/m 5 personen en is niet geldig op reeds gemaakte reserveringen. Zien wij je van de zomer op de cable bij Down Under?

Een festival voor jouw collega’s en/of relaties is dé nieuwste trend op het gebied van bedrijfsevenementen. Voor werknemers biedt het een mooie gelegenheid om kennis op een interactieve en vrijblijvende manier over te brengen aan medewerkers.