Na veel plannen, wijzigen, omdraaien en nog een keer aanpassen zijn we er nu echt uit. De route voor de Down Under Obstacle Run is bekend. Om wat meer ruimte te creëren bij de start/finish , zodat je niet hoeft om te kleden in het zand, is het atletendorp verplaatst naar het parkeerterrein bij de […]

Wij gaan dit jaar weer disco bodyboarden bij Down Under! Elke vrijdag- en zaterdagavond in september is het ‘time to party!’ Want dan kan je een uur lang bodyboarden en tegelijkertijd genieten van de nieuwste hits en lekkerste muziek. De speciale lichteffecten brengen je helemaal in de disco-stemming. Maak bijvoorbeeld van je verjaardag een spetterend […]

Strandpaviljoens aan Nederlandse plassen en meren zijn bezig aan een opmerkelijke opmars. Rob Peek is door verslaggever Geerlof de Mooij van de Volkskrant geïnterviewd over onze prachtige locatie.

Vanaf zondag 6 september kunnen kinderen elke zondagochtend in september meedoen aan de kidsclub. In anderhalf uur tijd krijgen zij les van een ervaren wakeboarder.

Wist je dat je tegenwoordig ook direct online kan reserveren voor ons restaurant? Via een handige reserveringstool zie je gelijk de beschikbaarheid en kan je direct jouw tafel reserveren.

Zondag 11 oktober gaan we voor de derde keer los op het geweldige terrein van Down Under. Op een nog uitdagender parcours van 6 kilometer, staan meer dan 25 unieke obstacles op je te wachten.

Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren zijn de special Ladies Nights onder leiding van Yasmin Tanriverdi! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet. Tijdens deze avonden zijn mannen helaas niet toegestaan en is het dus echt ‘ladies only’! Iedere sessie wordt feestelijk afgesloten met […]

Altijd al goed willen leren wakeboarden? Dat kan nu met de Wakeboard Academy! Het eerste uur ga je met een privé-instructeur aan de slag op de kleine baan. Op deze baan heb je de start snel onder de knie.

Down Under organiseert nu voor iedereen die graag wil leren wakeboarden; wakeboardles voor beginners! Je wordt begeleid door een privé-instructeur en gaat intensief aan de slag op de 2.0 baan. In een groepje van maximaal 4 personen leer je binnen de kortste keren de basiselementen van wakeboarden.

Zaterdagavond 4 juli is er een wedstrijd om te bepalen wie de beste ‘local rider’ van Down Under is. We nodigen alle seizoenskaarthouders uit om zich op deze avond te bewijzen en een plekje te veroveren op het erepodium van ‘Local Down Under’.