De eerste terrasdagen hebben wij alweer achter de rug. Ons hele team kijkt uit naar de komende periode met zonnige dagen. Dit jaar gaat Misset Horeca op zoek naar het beste terras van Nederland. Mystery guests beoordelen de komende weken verschillende terrassen in Nederland en dus ook ons terras. Zij letten onder andere op uitstraling […]

Eéns keer per maand op zaterdagavond begeleidt Niels Willemars de progressie sessie. Kom naar deze sessie als je moeite hebt met een bepaalde trick, of als je een nieuwe trick wil leren van je coach.

Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseren wij 5 Ladies Nights onder leiding van Yasmin Tanriverdi! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet. Tijdens deze avonden zijn mannen helaas niet toegestaan en is het dus echt ‘ladies only’! Iedere sessie sluiten wij feestelijk af […]

Wij hechten grote waarde aan de mening van onze gasten en daarom geven wij een unieke Down Under scooter weg! Heeft u genoten in ons restaurant? Schrijf dan een recensie!

e bent van harte uitgenodigd om een tafel bij ons te reserveren. Van 1 mei t/m 30 september is het natuurlijk ook mogelijk om een tafel op ons terras te reserveren.

Omdat het meivakantie is gaan de Wavesurfer en het Cable Park DRIE uurtjes eerder open! Wie komt er van maandag 4 mei tot vrijdag 8 mei gezellig langs?

Onze enthousiaste keukenbrigade heeft ook deze keer weer heerlijke gerechten samengesteld. Dit alles heeft geresulteerd in een nieuwe menukaart! Een aantal gerechten hebben plaats gemaakt voor nieuwe zomerse gerechten.

Voor de zomermaanden (mei t/m september) zijn wij op zoek naar medewerkers voor ons strandbad. Deze functie houdt in dat je medeverantwoordelijk bent voor de rust en veiligheid op het strand.

Onze beachclub is een makeover ondergaan. Het meubilair is vervangen door sfeervolle tafels en fris gekleurde stoelen. Er is een muur bijgekomen en je kunt in de beachclub nu nog beter genieten van een lekkere cocktail, lunch of borrel.