Wil jij deze zomer werken op een van de leukste horeca en recreatie locatie van Nederland? Wij zijn namelijk op zoek naar leuke collega’s die ons team komen versterken!

Onze menukaart is vernieuwd! Een aantal gerechten hebben plaats gemaakt voor nieuwe seizoensgebonden gerechten. Op de nieuwe menukaart zijn culinaire gerechten van hoog niveau terug te vinden. Met de nieuwe uitgebreide menukaart bieden wij variërende gerechten voor zowel zakelijke als particuliere gasten. Klik hier voor de nieuwe borrelkaart, lunchkaart of dinerkaart. Rondje Down Under Naast […]

Maak op zondag 26 april tussen 11.00 en 15.00 uur kennis met de snelst groeiende strandsport ter wereld; Beachtennis! De nieuwste rage op sportgebied kan je deze zomer bij Down Under beoefenen. In samenwerking met beachtennis.nu organiseren wij op zondag 26 april een demonstratie van deze geweldige strandsport.

Nog een paar maanden en dan start op 4 juli de Tour de France in Utrecht met een individuele tijdrit. Precies 13,7 kilometer lang koersen de renners op volle snelheid dwars door Utrecht. Voor deze speciale gelegenheid wordt er een unieke Tour Camping op het terrein van Down Under opgezet.

Jij bent onze floormanager die een horecamens is in hart en nieren met een enthousiaste persoonlijkheid en ruime ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Wanneer onze bedrijfsleider niet aanwezig is kan jij moeiteloos de zaken waarnemen en je collega’s aansturen.

Down Under en Your Personal Training organiseren op zondag 26 april 2015 een Mega Bootcamp Event!
Een dag volledig in het teken van sport, gezondheid en fun voor de hele familie! Op het schitterende recreatieterrein van Down Under vinden diverse Bootcamp trainingen plaats.

Afgelopen woensdag was de cameraploeg van U vandaag (RTV UTrecht) bij ons te gast. Marcel Strijland is geinterviewd over de Tour Camping die op het terrein van Down Under komt te staan.

Jouw meest inspirerende vergadering begint bij Down Under!
Boek nu een bijeenkomst, vergadering of brainstormsessie voor in februari en ontvang 50% korting op de zaalhuur!