Aankomende zondag 30 oktober 2016 is de laatste dag van het wakeboardseizoen! Samen met jou als seizoenkaarthouder willen wij het wakeboardseizoen feestelijk afsluiten vanaf 15.00 uur.

Onze keukenbrigade heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan de nieuwe menukaart. Vanaf vandaag serveren wij in het restaurant gerechten van de nieuwe menukaart. Kom gezellig lunchen, borrelen en dineren in een sfeervolle ambiance.

Deze feestdagen zit je bij Down Under goed. Want de feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en prachtige decoraties.

Iedere laatste vrijdag van de maand een feestje; dineren bij Down Under en dansen bij Brothers Classic Café! Met vrienden of collega’s een leuke avond uit? Begin het weekend goed met een heerlijk driegangendiner bij Down Under, je vervolgt je avond vervolgens in Studio A12 in Bunnik.

In oktober wordt de Beachclub van Down Under verbouwd! Van 10 oktober tot en met 30 oktober sluit de Beachclub vanwege de verbouwing. Het restaurant en terras is uiteraard wel open.

Zondag 9 oktober is het weer tijd voor de Down Under Obstacle Run. Hierdoor is onze parkeerplaats voor het paviljoen van vrijdag 7 oktober t/m zondag 9 oktober gesloten. Je kunt jouw auto het beste aan andere kant van de Ravensewetering op de parkeerplaats parkeren.

Natuurlijk wil je samen met je vrienden, collega’s, sportmaatjes, kinderen of andere familieleden starten. Zaterdag 9 oktober vindt alweer de vijfde editie van de Down Under Obstacle Run plaats.

Op zondag 25 september wordt de Nationale Sportweek groots afgesloten met het Sportfestival in het Utrechtse Griftpark en Down Under is erbij! Het Sportweek Festival is de feestelijke afsluiting van de Nationale Sportweeek.

Naast de Obstacle Run op 9 oktober organiseert Down Under in samenwerking met zorgboerderij Griftenstein & Zorg voor de tweede keer de ‘Special Obstacle Run’ op zaterdag 8 oktober.

Met zon in overvloed, weinig bewolking en temperaturen die kunnen oplopen tot boven de 30 graden is het volop zomers weer de komende dagen. Fantastisch weer om lekker naar Down Under te gaan!