In de 1466e vlog van Enzo Knol (bekende vlogger) is hij naar Down Under geweest. Het was de eerste keer dat hij naar Down Under kwam en het was hem goed bevallen!

Voor de rubriek de Gouden Pollepel Junior bezoekt een kinderjury deze zomer wekelijks een restaurant in de regio. Dit keer was de kinderjury bij Down Under.

Ben je deze zomer ten huwelijk gevraagd of ben je (last minute) nog op zoek naar een locatie aan het water? Dit najaar hebben wij nog enkele mooie data beschikbaar!

Van maandag t/m vrijdag kun je voor 10 euro een uur de baan op (2 uur is 20 euro!). Geniet van de zomervakantie en kom gezellig naar Down Under!

Gezellig zelf barbecueën met een groep vrienden of collega’s? Dat kan nu in onze BBQ-huisjes! Haal je BBQ-pakket op in het restaurant en geniet van lekkere drankjes, heerlijk barbecuevlees, bijgerechten en dat allemaal met uitzicht op de Laagravenseplas en de wakeboarders.

Na een aantal weken van hard werken is de Serre in gebruik genomen. Deze nieuwe besloten ruimte is uitermate geschikt voor private dining en besloten borrels. Naast de Beachclub is er nu een ruimte beschikbaar voor ‘iets kleinere’ gezelschappen.

Van een strandfeest met een barbecue tot een business event in festivalstijl voor meer dan 1.000 personen; Down Under heeft alles in huis om events perfect te organiseren. Combineer lekker eten, drinken en feesten met leuke activiteiten.

De beachclub van Down Under heeft dankzij de recente verbouwing alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, een fijn terras, lekkere ligbedden en uiteraard zomerse hapjes en drankjes.

Vogue Nederland heeft onze locatie uitgekozen voor een fotoshoot op de wavesurfer! Benieuwd naar het artikel? Lees hier meer of koop het nieuwe Vogue magazine in de winkel! © Meinke Klein, Vogue Nederland

Heb je zin om drie dagen lang over het water te scheuren met het board aan je voeten? 19, 20 en 21 augustus organiseren wij speciaal voor talentvolle young riders ‘Tommy’s Wake Break’!