Down Under opent Tour Camping

Nog een paar maanden en dan start op 4 juli de Tour de France in Utrecht met een individuele tijdrit. Precies 13,7 kilometer lang koersen de renners op volle snelheid dwars door Utrecht. Voor deze speciale gelegenheid wordt er een unieke Tour Camping op het terrein van Down Under opgezet.

De ligging van de camping in is in meerdere opzichten ideaal en erg praktisch. De camping ligt uniek ten opzichte van het parcours van zowel de eerste als de tweede etappe. Via de fietsbrug, fiets je in minder dan 10 minuten naar een goede plek langs het parcours, lopend is zelfs prima te doen! Daarnaast is de camping erg makkelijk bereikbaar vanaf de verschillende snelwegen en toegangswegen rond Utrecht tijdens “le Grand Départ”.

Op deze tijdelijke tour camping zijn zeer goede faciliteiten. Voor zowel campers als tenten zijn er ruime en nette plekken. Uiteraard zijn er voldoende en schone sanitaire voorzieningen om ervoor te zorgen dat alle gasten fris langs het parcours staan om de renners aan te moedigen.

De camping zal opent haar deuren op 26 juni tot en met 6 juli. Tijdens deze dagen zijn er in en rond de stad tal van activiteiten. Culturele activiteiten zoals festivals, sport events zoals de toerversie en natuurlijk het hoogtepunt: de Tour de France zelf! De presentatie van de tour deelnemers op 2 juli, de eerste etappe op 4 juli en de start van de tweede etappe op 5 juli in het centrum van Utrecht.

Deze camping biedt nog meer vele voordelen. Kijk snel op de website van Camping Tour de France Utrecht voor alle informatie.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer