Down Under – Nieuwegein

Dit ben jij
Samen met onze bedrijfsleider Paul en het bevlogen team let jij op kwaliteit, service, gastvrijheid én ben je gefocust op omzet. Je bent een harde werker op de vloer met een enthousiaste persoonlijkheid, die goed kan leidinggeven en aansturen. Wanneer Paul niet aanwezig is kan jij de zaken draaiende houden.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Jij hebt al leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie en bent een horecamens in hart en nieren. Je hebt oog voor detail en je kunt je goed inleven in de wens van de gast. Je communiceert goed en hebt overtuigingskracht naar (potentiële) gasten, maar zet je ook in naar je collega’s waarmee je samenwerkt op de vloer. Je bent bekend met administratieve taken, zoals roosteren en inkoop.

Over ons
Down Under is onderdeel van BHG (Brothers Horeca Groep); een groeiende horeca-organisatie in Midden-Nederland. Naast evenementenlocaties Studio A12, de Landgoederij en Kasteel Cammingha exploiteert BHG ook zes restaurants, waarvan één met een Michelinster. Het organiseren van feesten en evenementen zit in het DNA van BHG, hier wordt dagelijks vol passie en plezier aan gewerkt. Positieve reacties van klanten en tevreden gasten zijn altijd de drijfveer.

Down Under is met recht uniek in Nederland. Down Under is gelegen aan de Laagravenseplas, vlak aan de A12 bij Nieuwegein/Houten. De locatie bestaat uit een drukbezocht a la carte restaurant geopend voor lunch en diner, vergaderzalen, een groot terras met zicht op het water, een beachclub voor evenementen en een strand. Daarnaast kun je bij Down Under terecht voor allerlei watersport,- en  teambuildingsactiviteiten!

De locatie is 7 dagen per week geopend voor divers publiek; gezinnen, zakelijke gasten, recreanten, jubilea en bruidsparen. Regelmatig vinden er meerdere evenementen tegelijk plaats en bij mooi weer kan het terras binnen no time vollopen.

Dit maakt het werk voor onze collega’s ook divers, maar vraagt wel om flexibiliteit.

Dit bieden wij jou
— 25 vakantiedagen (op basis van ft);
— Een goede inwerkperiode door een vaste collega;
— Mogelijkheden tot het volgen van verschillende workshops tijdens o.a. de Talentday;
— 20% personeelskorting bij alle locaties van BHG;
— Een jong en gezellig team dat staat te springen om jou te leren kennen;
— Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd.

Ben je enthousiast?
Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe collega bent en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv t.a.v. Paul Gootjes. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030-7440059 of mail je vraag naar pz@bhg.nl.

Nu solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.