Bubble voetbal

Voetbal spelen, alleen dan net een beetje anders! Met bubblevoetbal dragen de spelers een opgeblazen pak dat als stootkussen dient. Hiermee kan gebotst, geduwd en gevallen worden zonder daar iets van te voelen. Deze mogelijkheid levert vaak hilarische taferelen op wanneer u uw collega, vriend, of familie over de kop ziet stuiteren.

9.3 / 10 | 16 waarderingen

Met deze nieuwe tak van sport, speelt u het reguliere voetbal, alleen gelden er net wat afwijkende regels. U mag namelijk uw tegenstander uit het veld botsen. Zorg dat u het veld vrij maakt en geef uw tegenstander een fikse beuk, zodat u samen met uw team het winnende doelpunt kunt maken! Met bubble voetbal kunt u een fantastisch evenement opzetten voor uw bedrijf of sportvereniging. Maar het is ook hilarisch om bubble voetbal in te zetten voor een vrijgezellenfeest of familiedag. Bubble voetbal is ook in te zetten als onderdeel van uw teambuildingsprogramma of activiteitenprogramma. Maak met bubble voetbal uw teambuildingsdag dus compleet.

Spelregels:
Bij bubble voetbal gelden in principe dezelfde spelregels als bij regulier voetbal. Echter is er één groot verschil! Je mag je directe tegenstander een goede beuk geven. Zowel van voor, van achter als vanaf de zijkant. Andere overtredingen worden niet getolereerd (al is een sliding maken ook verdomd lastig).

Wanneer de bal over de zijlijn gaat (het veld wordt afgezet met afzetlint) zal de tegenstander i.p.v. een ingooi een inschot mogen nemen. De twee goals hebben een afmeting van 122m x 183m. De teams zijn vrij om te beslissen of de wedstrijd met of zonder vaste keeper gespeeld wordt. De bal waarmee wordt gevoetbald is een normale wedstrijdbal. Iedereen is vrij om te beslissen hoe lang een wedstrijd duurt. Uit ervaring blijkt dat wedstrijden van ongeveer 10 min. een zeer geschikte duur is. Bubble voetbal is namelijk vele malen intensiever dan regulier voetbal. Dus maak je borst maar nat!

Goed om te weten:
– Deze activiteit duurt 1,5 tot 2 uur.
– De activiteit geldt vanaf een leeftijd van 14 jaar.
– Dit is een outdoor activiteit.
– Het minimum aantal deelnemers is 8 personen.
– Het maximum aantal deelnemers is 70 personen.

Prijs:

8 t/m 15 personen (4 tegen 4) € 29,50 p.p.
16 t/m 20 personen € 24,50 p.p.
Vanaf 21 personen € 21,50 p.p.