Paasbrunch

Pasen bij Down Under Vier Pasen met familie en vrienden bij Down Under. Geniet met het hele gezin op 1e paasdag van een feestelijke paasbrunch op een toplocatie aan het water. Op 1e paasdag opent Down Under de beachclub en verzorgd een heerlijke brunch voor het hele gezin. Je wordt ontvangen om 11.00 uur en kunt genieten van […]

9.3 / 10 | 16 waarderingen

Pasen bij Down Under

Vier Pasen met familie en vrienden bij Down Under. Geniet met het hele gezin op 1e paasdag van een feestelijke paasbrunch op een toplocatie aan het water. Op 1e paasdag opent Down Under de beachclub en verzorgd een heerlijke brunch voor het hele gezin. Je wordt ontvangen om 11.00 uur en kunt genieten van een onbeperkte paasbrunch. Na de brunch kunnen de kinderen op zoek gaan naar paaseitjes en let goed op… want wie het gouden ei vindt wint een Familie BBQ inclusief BBQ-huisje en 1 uur voetgolf voor 4 personen. 

Uiteraard kunnen de kids ook een (buiten)activiteit doen zoals bodyboarden of een potje voetgolf*.

Aanvang: 11.00 uur || Prijs p.p. € 24,95 || Kinderen (tot 12 jaar) € 12,95

*Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden en kunnen i.v.m. de drukte het beste vooraf gereserveerd worden.

Reserveren paasbrunch

Aantal volwassenen:
Aantal kinderen tot 12 jaar:
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Hoe heb je ons gevonden?
Bijzonderheden:

 

Geniet je tijdens de paasdagen liever van de vertrouwde gerechten van onze menukaart?
Ook dat kan! Ons a la carte restaurant is 1e paasdag geopend voor diner. 2e paasdag is het restaurant gesloten. Wij raden u aan tijdig te reserveren en wensen je fijne Paasdagen.