trouwen Down UnderUnieke trouwlocatie aan het water

Altijd al willen trouwen op het strand? Geen dure vliegtickets naar exotische bestemmingen,  je kunt gewoon terecht bij Down Under in Nieuwegein! Een sfeervolle ambiance, gastvrije service, een echt zandstrand en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas, een leukere trouwlocatie kun je je als bruidspaar niet wensen!

Onze multifunctionele locatie is zeker niet de standaard trouwlocatie. De ontspannen sfeer, een zandstrand, gezellige terras en heerlijke hapjes en drankje maken jullie huwelijksdag tot een dag om nooit te vergeten. En jullie trouwdag wordt natuurlijk helemaal onvergetelijk met een spetterend feest in de beachclub!

Down Under is de perfecte trouwlocatie in Utrecht voor bruidsparen die op zoek zijn naar een mooie en unieke ervaring! Bekijk ons speciale inspiratieboek voor feesten en partijen voor de mogelijkheden. Kijk voor meer inspiratie over Down Under als trouwlocatie ook eens op www.trouwlocatieinutrecht.nl.

 

 

Meer informatie over trouwen aan het water?

Voor meer informatie over trouwen bij Down Under in Nieuwegein kun je altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777. Vul onderstaand contactformulier in of kijk in onze brochures.