Down Under - Christmas - 04-12-2013Winterevent, kerstdiner of nieuwjaarsborrel

De wintermaanden bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie.

Samen met collega’s, relaties of medewerkers vier je bij Down Under een sfeervol eindejaarsevenement, winterfestival of nieuwjaarsborrel in winterse sfeer. Liever een actief uitje met het personeel? Bekijk de pagina met alle informatie over bedrijfsuitjes bij Down Under.

 

Winter foodfestival

Dit najaar wordt Down Under omgetoverd tot een magisch winterlandschap met leuke kerstkraampjes, huisjes, sfeervolle lichtjes, knusse vuurhaarden en meer! Een winterfestival bij Down Under is ongedwongen, verrassend en informeel.

 

Verras collega’s en/of partners met een Winter Foodfestival en organiseer een najaarsevent, winterevent, kerstfeest of nieuwjaarsborrel bij Down Under. Dit seizoen vraagt gewoon om winters eten! In een knusse ambiance genieten gasten van erwtensoep met worst, glühwein, een walkingdinner, winterbarbecue of wat anders lekkers op het winterse foodplein. Uiteraard ontbreken de warme dranken, bier, wijn en een frisje niet. Bij minder mooi winterweer verzorgen wij het event binnen in onze Down Under Outback. 

Liever een traditioneler eindejaarsevent? Een heerlijke kerstbrunch of kerstdiner in winterse sferen is ook mogelijk!

Tip:

Boek nu een event in de Beachclub of Outback voor in de maanden februari 2018 of maart 2018 en ontvang een Down Under waardebon t.w.v. 75 euro! Deze waardebon is direct te besteden of op een ander gewenst moment, bijvoorbeeld tijdens een diner of activiteit. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Informatie & reserveren van een evenement bij Down Under?

Wil je langskomen om kennis te maken met onze prachtige locatie aan het water? Ons team staat klaar om jouw evenement fantastisch te maken! Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij vriendelijk tijdig contact op te nemen via sales@downunder.nl. Voor meer informatie over het organiseren van een Winter Foodfestival, najaarsevent, winterevent of een nieuwjaarsborrel bij Down Under kun je ook altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777 .