4×4 terreinrijden
in Utrecht

Cross door de modder, voltooi het parcours en houd controle over de Landrover! Ervaar de sensatie van het rijden met een 4×4 offroad wagen op het unieke 4×4-terrein nabij Utrecht.

Ga jij de uitdaging aan?

Het parcours voor 4×4 terreinrijden in Utrecht bestaat uit bruggen, plassen, diepe kuilen, steile hellingen, een wip wap en meer. Aan jou de taak om met de off road terreinwagen het parcours te voltooien!

Terreinrijden als vrijgezellenfeest of een exclusieve les

Off road rijden is een uitdagende activiteit en uitermate geschikt als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Ervaar hoe het is om met de 4×4 nét over de obstakels te rijden en dwars door de modder heen het parcours met glans te voltooien. Met 4×4 terreinrijden bij Down Under is een brede grijns gegarandeerd! Groot voordeel is dat bij minder mooi weer deze activiteit gewoon door kan gaan!

Het is mogelijk om de activiteit aan te passen op basis van jouw wensen. Rijd je bijvoorbeeld voor je werk met een 4×4 en wil je de fijne kneepjes van het rijden leren? Of wil je extra teambuildingsactiviteiten toevoegen? Ook daar kunnen we mee helpen en bieden we een op maat gemaakte training voor aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven

Prijs
4×4 offroad experience: € 59,50 p.p.

Veelgestelde vragen over 4×4 terreinrijden

 • Kan ik het hele jaar door bij Down Under terreinrijden?
  Jazeker!
 • Wie is verantwoordelijk als er iets gebeurd?

  Je krijgt natuurlijk goede instructies en onze professionele instructeur houdt alles in de gaten. Voorafgaande aan de activiteit vragen we je wel een overzicht van onze huisregels te ondertekenen, waarmee je aangeeft dat je je hieraan zult houden en dat Down Under niet aansprakelijk gesteld kan worden.

 • Hoe lang van tevoren moet ik aanwezig zijn bij 4×4 rijden?

  We vragen je minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

 • Heb je een rijbewijs nodig?

  Ja, voor iedereen die zelf wil rijden in een 4×4 terreinwagen is een rijbewijs verplicht. Ben je onderdeel van de groep en heb je geen rijbewijs, dan kun je wel deelnemen maar je mag zelf niet rijden.

 • Is reserveren verplicht bij terreinrijden?

  Ja, je kunt alleen komen terreinrijden met een reservering. Maak je reservering direct online!

Maak de dag compleet met een diner in ons restaurant

In het restaurant van Down Under kun je gezellig napraten onder het genot van onze borrelhapjes of een heerlijk driegangendiner. Bekijk onze menukaart of maak direct een reservering.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Plan jouw volgende 4×4 experience

Wil je jouw reservering maken of heb je een vraag over het terreinrijden? Laat het ons hieronder weten!