Down UnderNieuwjaarsborrel en bedrijfsevenement

De wintermaanden bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie.

Samen met collega’s, relaties of medewerkers vier je bij Down Under een sfeervol winterfestival, kerstborrel, eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel in winterse sfeer. Liever een actief uitje met het personeel? Bekijk de pagina met alle informatie over bedrijfsuitjes bij Down Under.

Winter Food Festival

Dit najaar wordt Down Under omgetoverd tot een magisch winterlandschap met leuke kerstkraampjes, sfeervolle lichtjes, knusse vuurhaarden en meer! Een winterfestival bij Down Under is ongedwongen, verrassend en informeel.

Verras collega’s en/of partners met een Winter Food Festival en organiseer een winterevent of nieuwjaarsborrel bij Down Under. Dit seizoen vraagt gewoon om winters eten! In een knusse ambiance genieten gasten van erwtensoep met worst, glühwein, een walkingdinner, winterbarbecue of wat anders lekkers op het winterse foodplein. Uiteraard ontbreken de warme dranken, bier, wijn en een frisje niet.

Ook is dit jaar de Serre is exclusief af te huren voor een privé diner of nieuwjaarsevent met familie of collega’s en daarmee perfect voor (besloten) groepen tot 60 personen. Deze ruimte biedt ook privacy, doordat deze volledig af te sluiten is. De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Lees meer informatie over de Serre.

Informatie & reserveren van een evenement bij Down Under?

Wil je langskomen om kennis te maken met onze prachtige locatie aan het water? Ons team staat klaar om jouw evenement fantastisch te maken! Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij vriendelijk tijdig contact op te nemen via sales@downunder.nl. Voor meer informatie over het organiseren van een winter foodfestival, winterevent of een nieuwjaarsborrel bij Down Under kun je ook altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777.

Bekijk onze maatregelen