Archery Tag

Een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten: Archery Tag! Dit uitdagende en competitieve spel waarbij deelnemers met pijl & boog de strijd aangaan wordt ook wel gevechtsboogschieten genoemd. Probeer op je tegenstander en de target van het andere team te schieten, terwijl jij jezelf zo beschut mogelijk opstelt achter de obstakels.

De speciale pijlen die bij Archery Tag gebruikt worden zijn getipt met schuim, zodat er geen kans is op pijn of blauwe plekken. Hierdoor is het een leuke en 100% veilige activiteit. Daarom mag je al vanaf 12 jaar meedoen. Beleef een spannende, competitieve dag om nooit te vergeten en ga met jouw team de strijd aan!

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het helaas niet mogelijk om tot 15 februari 2021 deze activiteit te boeken.

9.4 / 10 | 24 waarderingen

Goed om te weten:

Prijs per persoon: € 29,50
Vanaf 15 personen
Minimumleeftijd : 12 jaar
Duurt ongeveer 1,5 uur
Archery tag Schietcursus vooraf

Wat is Archery Tag?

Archery Tag is dé nieuwe sensatie die sinds enkele jaren ook in Nederland in opkomst is. Om je er een voorstelling bij te maken: denk aan een kruising tussen paintball en trefbal, maar dan gewapend met pijl en boog! Twee teams strijden op het speelveld door op elkaar en op de targets van het andere team te schieten. Ondertussen zorg je er met behulp van obstakels voor dat je goed beschut bent, zodat je zelf niet geraakt wordt. Je bent tijdens het spel continu in beweging en draagt een full-facemasker om je gezicht te beschermen. Tactiek en behendigheid zijn belangrijk, maar samenwerking en plezier staan voorop!

Ga de strijd aan met pijl en boog en schakel samen met je team de tegenstander uit. Ben jij klaar voor teamwork, spanning en adrenaline, maar wil je geen blauwe plekken? Dan is Archery Tag dé activiteit voor jou.

Prijzen Archery Tag

In de onderstaande tabel vind je het tarief voor Archery Tag. Het spel wordt gespeeld met minimaal 15 personen en de prijs is per persoon.

ActiviteitTarief
1,5 uur Archery Tag€ 29,50 per persoon

 

Recensies van onze gasten

Selma van den Berg

‘Met onze familiedag hebben we gekozen voor een actief uitje. We hadden eigenlijk nog nooit van Archery Tag gehoord en lieten het maar gewoon op ons af komen. Complimenten voor de begeleiding, we hebben echt een leuke dag gehad samen! Nog even op het terras gezeten met een hapje en drankje als afsluiter, alles was perfect geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar.’

Regilio Wallerlei

‘Ik moest een activiteit bedenken voor een teamuitje. Hoewel niet iedereen even sportief is, was Archery Tag goed te doen en hebben we vooral enorm veel plezier gehad. De teams waren mega fanatiek en we hebben heel erg gelachen samen. De medewerkers van Down Under maakten de dag echt tot een feest. Wat een leuke sfeer!’

Lucas Storm

‘We hebben anderhalf uur Archery Tag gespeeld, daarna waren we ook echt wel moe! Het was super tof om te doen en weer eens wat anders dan paintball. Nu wist ik ook mijn vriendin over te halen, want die is altijd bang voor blauwe plekken bij dit soort dingen. De pijlen doen helemaal geen zeer juist. De instructeur begeleidde ons enthousiast, complimenten!’

 

Maak je dagje Archery Tag compleet met een culinaire afsluiter

Van die hevige strijd op het speelveld krijg je trek! Om jullie uitje helemaal compleet te maken sluit je de dag feestelijk af met een lunch, borrel of diner. De culinaire mogelijkheden zijn uitgebreid en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Bij mooi weer geniet je van het zonnetje op ons terras. Of ervaar de relaxte sfeer van de beachclub en ons gezellige restaurant. Liever privé zitten? De serre is af te huren voor een besloten groep. Ontdek hieronder alle mogelijkheden.

 

 

 

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Archery Tag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw uitje? We helpen je graag met het samenstellen van een heerlijk en actief dagje uit. Neem contact met ons op door te bellen naar 030 287 7777 of stuur een mailtje naar info@downunder.nl.

Brunch voor thuis bestellen