Beachclub Down Under

De beachclub van Down Under heeft dankzij de verbouwing van afgelopen jaar alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, een fijn terras, lekkere ligbedden, zitzakken en uiteraard zomerse hapjes en drankjes. En niet te vergeten spectaculair uitzicht op de watersporters!
 

 

Een eigen beachparty

Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De beachclub is exclusief af te huren en daarmee de perfecte locatie voor evenementen, zakelijk of particulier. Zowel in de zomer als in de winter zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een laidback beachparty met barbecue en cocktails tot een exclusief diner of een feestavond in Ibiza stijl, alles is mogelijk. Eten en drinken, muziek en aankleding, alles wordt verzorgd zodat het een feest wordt om nooit te vergeten!

 

 

 

 

Meer informatie over onze beachclub in Nieuwegein?

Voor meer informatie over het organiseren van een event, feest, festival, vergadering, borrel, bruiloft of iets anders in onze beachclub kun je altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777. Neem contact met ons op of kijk in één van onze brochures.