Beachclub & Outback Down Under in Nieuwegein

De beachclub van Down Under heeft alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, een fijn terras, lekkere ligbedden en uiteraard zomerse hapjes en drankjes. En niet te vergeten spectaculair uitzicht op de watersporters! De beachclub en de outback zijn de perfecte ruimtes om een bedrijfsfeest of borrel te organiseren. Liever een hapje eten bij Down Under? Breng dan een bezoek aan ons restaurant in Nieuwegein.
 

Een event of foodfestival in de winter

Op zoek naar een originele locatie voor een onvergetelijk winterevent? De wintermaanden bij Down Under staan in het teken van gezellige sferen, samen genieten, culinair genieten en natuurlijk een sfeervol aangeklede locatie. Onze vernieuwde winters aangeklede beachclub is ook in het najaar een perfecte ruimte voor een bedrijfsfeest!

Samen met collega’s, relaties of medewerkers kun je bij Down Under perfect het jaar afsluiten met een gezellige borrel. Een borrel in combinatie met luxe hapjes of een winterbarbecue met glühwein? Het kan allemaal.  Het is zelfs mogelijk om een eigen winterfestival te organiseren, compleet met houten huisjes, après ski muziek en winterse drankjes. Liever een actief uitje met het personeel? Ook dat is mogelijk in de winter, bekijk voor inspiratie de pagina met alle informatie over bedrijfsuitjes bij Down Under.

 
 

Een eigen beachparty in de zomer

Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De beachclub is exclusief af te huren en daarmee de perfecte locatie voor evenementen, zakelijk of particulier. Zowel in de zomer als in de winter zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een laidback beachparty met barbecue en cocktails tot een exclusief diner of een feestavond in Ibiza stijl, alles is mogelijk. Eten en drinken, muziek en aankleding, alles wordt verzorgd zodat het een feest wordt om nooit te vergeten!

 

 

 

 

Meer informatie over onze beachclub in Nieuwegein?

Voor meer informatie over het organiseren van een event, feest, festival, vergadering, borrel, bruiloft of iets anders in onze beachclub kun je altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777. Neem contact met ons op of kijk in één van onze brochures.

Bekijk onze maatregelen