Beachclub Down Under in Nieuwegein

Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De Beachclub van Down Under biedt ruimte voor jouw event!

De ideale plek voor een spetterend feest of evenement

De beachclub bar en outback zijn de perfecte ruimtes om een bedrijfsfeest of borrel te organiseren. Liever een hapje eten bij Down Under? Breng dan een bezoek aan ons restaurant in Nieuwegein.

Onze ruimtes zijn exclusief af te huren

Gevestigd op de begane grond van Down Under, bestaat de Beachclub uit de Beachclub Outback en de Beachclub Bar. Deze ruimtes zijn los te huren, maar zijn ook te combineren voor evenementen met grotere groepen. Hierdoor is er veel mogelijk en kun je jouw event volledig naar wens inrichten. Pak je groots uit of ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een presentatie? Ons team helpt je graag met het creëren van de juiste setting!

Een feest organiseren
in onze beachclub?

Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De Beachclub van Down Under biedt ruimte voor jouw event! Loop vanuit de beachclub zo het strand op en bestel een drankje aan de bar.

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken!

UPGRADE JULLIE EVENT

Maak het bezoek aan Down Under onvergetelijk door een arrangement, of activiteit of thema evenement toe te voegen. Het aanbod is groots!

 • Trouwen
  Trouwen

  Trouwen

  Altijd al gedroomd van trouwen aan het water? Het kan in romantische setting bij Down Under in het midden van het land.

  Lees meer
 • Voorjaarsevent
  Voorjaarsevent

  Voorjaarsevent

  Down Under is het perfecte decor voor een event in het voorjaar. Alle ingredienten van activiteiten tot eten en drinken zijn in huis om jullie bedrijfsevenement tot in de puntjes te verzorgen.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Heb je specifieke eetwensen,vragen over de capaciteit of wil je meer informatie ontvangen? Ons team helpt je graag met de antwoorden op jouw vragen!

Wil je meer weten over onze beachclub?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.