Bierproeverij
bij Down Under

Wil je alles leren over het onderscheid tussen dubbel en tripel of heb je gewoon zin in een gezellige middag met vrienden?

Get to know your beer

Onze professionele fijnproever neemt je tijdens deze bierproeverij mee in de wereld van het bier. Leer het onderscheid te herkennen tussen de verschillende soorten en geniet van goed gezelschap en heerlijke dranken.

Wat weet jij over het gele goud?

Tijdens deze bierproeverij beginnen we bij het begin. We beginnen met een korte inleiding over hoe bier wordt gemaakt, waarvan het wordt gemaakt en het vergistingsproces. Natuurlijk leren we ook de proeftechniek zodat we de bieren wat beter kunnen proeven en beschrijven. Welke kenmerkende eigenschappen hebben de bieren, hoe herken je deze en zijn ze typisch voor waar ze vandaan komen? Kortom een (mini)cursus bierproeven.

Bij bier hoort goed eten

Op de menukaart van het restaurant van Down Under vind je genoeg gerechten die uitstekend passen bij de geproefde pils. Onze medewerkers op de vloer geven je graag advies over de beste combinaties.

Bier proeven als arrangement

Deze bierproeverij in Utrecht is een geweldige toevoeging aan je vrijgezellenfeest of als aanvulling van een dagje teambuilding, gegarandeerd een topactiviteit met vrienden!

  • Vrijgezellendag
    Vrijgezellendag

    Vrijgezellendag

    Organiseer een dag vol plezier die de bruid of bruidegom nooit zal vergeten! Ga wakeboarden, stap in een 4×4 terreinwagen of doe mee met een bierproeverij.

    Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Wanneer kom jij bier proeven?

Maak hieronder jouw reservering voor een gezellige middag of plan een teamuitje.