Bonbons maken

De workshop voor echte chocoladeliefhebbers! Onze professionele instructeur laat je graag zien hoe je je eigen bonbons maakt en leert je alles over de wereld van cacao.

Op zoek naar een leuke of leerzame workshop

Op zoek naar een leuke of leerzame workshop

Bij Down Under kun je terecht voor de meest uiteenlopende workshops zoals digiridoo spelen en cocktails maken.

Wat is jouw favoriete combinatie?

Eindelijk de vingers eens aflikken en de geur van chocolade opsnuiven! Je maakt bonbons van geprepareerde vullingen. Door middel van diverse materialen krijgen jullie te zien waar het in de wereld van chocolade over gaat. De zelfgemaakte bonbons worden samen met de handleiding (hoe je zelf chocolade kunt maken) mee naar huis genomen. Zo kun je het thuis nog eens doen!

Maak bonbons tijdens jouw familiedag

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie jaarlijkse zussendag, babyshower, vrijgezellenfeest of als onderdeel voor een bedrijfsuitje? Chocolade valt bij iedereen in de smaak!

Heb je trek gekregen in meer?

In het restaurant van Down Under kun je met de hele groep na afloop van de workshop gezellig de middag voortzetten. Geniet van een heerlijk driegangendiner of ga door op de zoete toer en kies voor een van onze gebakjes!

Combineren met andere activiteiten of arrangement

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding: onze (sportieve) activiteiten zijn te combineren binnen een arrangement naar keuze.

  • Vrijgezellendag
    Vrijgezellendag

    Vrijgezellendag

    Organiseer een dag vol plezier die de bruid of bruidegom nooit zal vergeten! Ga wakeboarden, stap in een 4×4 terreinwagen of doe mee met een bierproeverij.

    Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Ga jij voor wit, melk of puur?

Plan jouw bonbon workshop hieronder!