Break-in box
in Utrecht

In deze omgekeerde escaperoom speel je samen een race tegen de klok. In plaats van uitbreken, is het juist de kunst om in te breken. De perfecte break tijdens een teambuilding of vergadering.

breakinbox

breakinbox

Ideale onderbreking tijdens een teamdag

Break-in box is ideaal als uitdagende onderbreking tijdens een dag vergaderen bij Down Under in Nieuwegein. Of maak er een complete dag van door het te combineren met een van onze andere landactiviteiten.

Teamwork en puzzelvaardigheden

Leer een mysterieus verhaal kennen en los een spannende serie puzzels op. Een Break-in Box is een omgekeerde escaperoom, waar je ín moet breken om een mysterieus geheim te kunnen ontdekken. Door puzzels op te lossen ontrafel je steeds meer van het mysterie en dring je steeds verder de kist binnen.

De kisten zijn gemaakt door een museummedewerker samen met minimale documentatie gevonden in het museumdepot. De museummedewerkers hebben geen tijd om uit te zoeken wat er in de kisten zit en vragen u dit om te doen. De aanwijzingen bestaan uit pittige puzzels en raadsels. Het is en soort omgekeerde escape room: je moet niet ergens uit, maar juist ergens binnen zien te komen.

Wie weet als eerste de kist te openen, met de inhoud aan de slag te gaan, en het mysterie op te lossen? Probeer samen met vrienden of collega’s de break-in-box te openen en het mysterie te ontrafelen. Er zijn drie identieke exemplaren waardoor je in teams tegen elkaar kan spelen. Welk team lost het raadsel als eerste op? En lukt het de teams binnen de tijd?

Veelgestelde vragen over Break-in box

  • Hoe lang van tevoren moet ik aanwezig zijn?
    We vragen je minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.
  • Is reserveren voor activiteiten verplicht?

Sluit deze teambuilding en puzzelactiviteit af met een feestelijke borrel of smakelijk diner

Om een complete dag te maken die tot in de puntjes is verzorgd, kun je de activiteit afsluiten met een borrel, lunch of diner. Geniet van het heerlijke zonnetje op ons terras, ervaar de aangename sfeer in onze beachclub of huur de serre af voor een besloten gezelschap.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Plan jouw Break-in box game

Wil je jouw reservering maken of heb je een vraag over deze activiteit en de mogelijkheden? Laat het ons hieronder weten!