Bubble voetbal

Geef een unieke draai aan een potje voetballen met bubble voetbal. Bots, duw en bump tegen elkaar aan met het opblaaspak dat u draagt en dient als stootkussen. Het heen en weer botsen levert hilarische taferelen op, zoals uw collega, vriend of familieleden over de kop zien stuiteren. Bij Down Under kunt u de teambuildingsactiviteit spelen met acht tot zeventig deelnemers vanaf € 21,50 per persoon. Combineer de teambuildingsactiviteit met een borrel of etentje in onze beachclub voor een onvergetelijke dag.

9.3 / 10 | 18 waarderingen
 

Goed om te weten:

  • Vanaf € 21,50 per persoon
  • 8 tot 70 personen
  • Minimum leeftijd van 8 jaar
  • 1,5 tot 2 uur
  • Outdoor activiteit

Wat is bubble voetbal?

Met deze nieuwe sportspeelt u het reguliere voetbal, maar dan net eventjes anders. Tijdens een potje bubble voetbal mag u uw tegenstander uit het veld botsen met behulp van de stootkussens. Maak het veld vrij en geef uw tegenstander een fikse beuk, zodat u samen met uw team het winnende doelpunt kunt maken.

Zet een fantastisch evenement op voor uw bedrijf of sportvereniging of ga bubble voetballen als onderdeel van uw teambuildingsprogramma of activiteitenprogramma. Down Under helpt u graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag.

 

De spelregels van bubble voetbal

Bij bubble voetbal gelden in principe dezelfde spelregels als bij regulier voetbal. Er is wel één groot verschil: u mag uw tegenstander een flinke beuk geven. Zowel van voor, van achter en vanaf de zijkant. Andere overtredingen worden niet getolereerd (al is een sliding maken ook flink lastig).

Wanneer de bal over de zijlijn gaat (het veld wordt afgezet met afzetlint) mag de tegenstander in plaats van een ingooi een intrap nemen. Probeer om samen met uw teamgenoten een goal te maken in het doel van de tegenstander. Als team mag u zelf bepalen of jullie de wedstrijd met of zonder vaste keeper spelen. De bal waarmee wordt gevoetbald is een normale wedstrijdbal. Tijdens de wedstrijd bepalen jullie zelf hoelang een wedstrijd duurt, maar uit ervaring blijkt dat wedstrijden van ongeveer tien minuten een geschikte lengte zijn. Bubble voetbal is namelijk vele malen intensiever dan regulier voetbal dus maak uw borst maar nat.

Prijzen

Bubble voetbal voor 8 tot en met 15 personen (4 tegen 4) € 29,50 per persoon
Bubble voetbal voor 16 tot en met 20 personen € 24,50 per persoon
Bubble voetbal vanaf 21 personen € 21,50 per persoon

 

Recensies

Joeri Kragenburg
“Mijn vrienden hebben voor mijn vrijgezellenfeest een super uitje georganiseerd bij Down Under. We zijn eerst gaan bubble voetballen waarna we vervolgens hebben geborreld en gegeten in de beachclub. Al met al was het een topdag waarbij het personeel ontzettend leuk meedeed.”
Fam. Mostert
“Met ons familieweekend zijn we met 65 mensen wezen bubble voetballen. Alles was onwijs goed geregeld. De mensen die geen zin meer hadden om te voetballen konden in de serre borrelen, waardoor iedereen zich heel erg goed vermaakt heeft.”
Gretha Keizer
“Met ons voetbalteam wouden we een actief teamuitje, waarbij we het belangrijk vonden dat er veel gelachen werd. Dat is zeker gelukt! De medewerkers deden erg leuk mee en hebben er een dag van gemaakt om niet snel te vergeten. Onwijs bedankt team Down Under!”
 

 

Combineer bubble voetbal met een borrel of etentje

Sluit uw bedrijfsuitje, familieweekend of vrijgezellenfeest af met een borrel of etentje. U heeft de mogelijkheid om à la carte te dineren of onze koks een driegangenmenu op maat te laten maken. Wilt u liever ouderwets borrelen? Ook dat is mogelijk bij Down Under.

 
 

Meer informatie over bubble voetbal

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bubble voetbal? Neem contact op door te bellen naar 030 287 7777. Het is ook mogelijk om een vraag of verzoek via het onderstaande contactformulier te verzenden.