Het Cablepark van Down Under in Nieuwegein is weer open!

Over het Cablepark

Down Under beschikt over zeer moderne en state of the art banen die voor riders van elk niveau uitdaging bieden. Alle obstakels en items in het Cablepark zijn van Unit Parktech, dé marktleider op het gebied van Cableparken. Op de banen kan je wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben.

Het Cablepark is momenteel gesloten. Wij kijken uit naar de opening van het Cablepark (eind maart 2021).

Je kan op dit moment een seizoenkaart aanvragen, heb je interesse? Klik dan hier voor het aanvraagformulier.

Heb je altijd al eens willen waterskiën of wakeboarden? Onze instructeurs hebben je binnen enkele minuten op het water. Het is een unieke belevenis voor jong en oud. Geschikt voor beginners, gevorderden, individueel of met een groep.

Het Cablepark van Down Under heeft een eigen website! Hier kun je eenvoudig activiteiten boeken en meer lezen over het mooiste Cablepark van Midden-Nederland.

De grote baan

De grote baan beschikt over een grote kabellijn met een lengte van 720 meter die 10 meter boven de zuid plas zweeft. Vanaf het startpunt trekt de kabel linksom je rond de gehele plas. Er zijn 8 lijnen (meenemers) zodat er een optimale roulatie is!

De kleine baan

Het eerste Sesitec 2.0 systeem van de Benelux draait bij Down Under in Nieuwegein! Op de kleine baan is dit nieuwe kabelsysteem geïnstalleerd. Het biedt zowel beginners als pro’s de gelegenheid om te trainen of hun skills te oefenen.

Kijk voor een compleet overzicht van onze wateractiviteiten op onze activiteitenpagina. Het is noodzakelijk om activiteiten op ons Cablepark te reserveren via 030 28 77777, per mail (info@downunder.nl) of via de ‘boek nu button’ op de activiteitenpagina.

Agenda Clinics

Regelmatig zijn er toffe clinics en leuke evenementen bij Down Under. Kijk voor een compleet overzicht van alle events op onze Cablepark website.

Agenda bekijken

Tarieven

De tarieven van alle activiteiten op het Cablepark kun je vinden op de website van het Cablepark. Hier vind je ook informatie over seizoenkaarten, 10-rittenkaarten en het exclusief afhuren van de cableway.

Tarieven bekijken

Bekijk onze maatregelen