Contact

 

 

Openingstijden

Horeca

Down Under is elke dag geopend! Van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag & zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Voor vragen over horeca, het restaurant, terras en beachclub van Down Under kun je ons van maandag t/m vrijdag telefonisch (030 287 7777) bereiken tussen 09.00 uur en 22.00 uur en in het weekend van 12.00 en 22.00 uur. I.v.m. de huidige maatregelen is ons team van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Klik hier om een tafel te reserveren

Recreatie

Ons cablepark, de wavesurfer en de recreatie hebben seizoensgebonden openingstijden. Kijk voor de actuele openingstijden onderaan deze pagina. Voor vragen over activiteiten en recreatie kun je vanaf 20 februari 2021 weer telefonisch contact met ons opnemen (030 287 7777). Dit in verband met een reeds geplande verbouwing. Wil je eerder een medewerker spreken? Dan kun je een terugbelverzoek indienen via info@downunder.nl

 

Brochures

Down Under in Nieuwegein (Utrecht) is een unieke locatie voor watersport, recreatie en horeca! Van een geweldig wakepark tot een indoor wavesurfer, strand, restaurant en beachclub; Down Under is the place to be! Down Under is tevens een inspirerende vergaderlocatie en perfect voor een actief bedrijfsuitje. Er is zoveel te doen en te beleven bij Down Under, daarom hebben wij onze activiteiten en mogelijkheden gebundeld in inspiratieboeken.

 

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Honden

Honden zijn alleen toegestaan op het buitenterras van het restaurant. Helaas zijn honden niet toegestaan in ons restaurant, in de beachclub of op het terras van de beachclub, uitgezonderd hulp- of blindengeleidehonden.

 

Locatieplattegrond van de multifunctionele locatie in Nieuwegein (Utrecht)

Klik op de plattegrond om deze te vergroten.

 

Routebeschrijving en parkeren

Auto

Down Under beschikt over 500 eigen parkeerplaatsen; een parkeerterrein direct naast het paviljoen en een groot parkeerterrein aan de overkant van de weg. Parkeren bij Down Under in Nieuwegein is gratis.

Daarnaast beschikken wij over twee elektrische parkeerplaatsen voor de deur. Dus mocht je met een elektrische auto op bezoek komen bij Down Under, dan kun je deze tijdens het verblijf opladen.

Motorvoertuigen en fietsen

Ook hebben wij een aparte parkeerplaats voor motorvoertuigen. Uiteraard beschikken wij ook over fietsenrekken voor het parkeren van jouw fiets.

Openbaar vervoer

Benieuwd hoe je Down Under met het openbaar vervoer of met de auto bereikt? Klik dan hier voor de volledige routebeschrijving.

 

Bekijk onze maatregelen