Didgeridoo spelen

Het geluid van de Didgeridoo is de sound van de ‘spirit’, het oergeluid dat ons leidt naar de oorsprong van de Aboriginals in Australië.

Sound van de spirit

Het geluid van de Didgeridoo is de sound van de ‘spirit’, het oergeluid dat ons leidt naar de oorsprong van de Aboriginals. Zittend in een kring onder ons overdekte terras of in een van onze ruimtes legt onze didgeridoo-docent van alles uit over de historie en het gebruik van een didgeridoo. Aan het eind van de workshop gaan jullie proberen de mooie tonen uit de didgeridoo te krijgen en de didgeridoo bespelen!

Heb je trek gekregen in meer?

In het restaurant van Down Under kun je met de hele groep na afloop van de workshop gezellig de middag voortzetten. Geniet van een heerlijk driegangendiner of ga door op de zoete toer en kies voor een van onze gebakjes!

Originele teambuildingsactiviteit

Deze workshop is een goede toevoeging aan een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, teambuildingsdag of andere activiteit. Vraag onze collega’s naar de mogelijkheden.

 • Bedrijfsfeest
  Bedrijfsfeest

  Bedrijfsfeest

  Down Under is sinds 2010 een populaire plek voor bedrijfsfeesten en -uitjes voor groepen van 6 tot 1200 personen. Het is altijd één groot feest oponze schitterende locatie aan de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Vrijgezellendag
  Vrijgezellendag

  Vrijgezellendag

  Organiseer een dag vol plezier die de bruid of bruidegom nooit zal vergeten! Ga wakeboarden, stap in een 4×4 terreinwagen of doe mee met een bierproeverij.

  Lees meer
 • Vergaderen
  Vergaderen

  Vergaderen

  Down Under beschikt over drie vergaderruimtes in Nieuwegein, variërend in grootte en met zicht over het water. Uitermate geschikt voor als je buiten de deur wil overleggen en vergaderen.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Scheur over het water van ons cablepark

Scheur over het water van ons cablepark

Op het cablepark van Down Under, nabij Utrecht, kun je wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben.

Altijd al willen leren digiridoo spelen?

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen contact met je op.