Direct online een tafel reserveren

Geweldig restaurant met een compleet aanbod

Geweldig restaurant met een compleet aanbod

Geniet tijdens jouw bezoek aan Down Under van heerlijke à la carte gerechten en uitstekende service.

Op dit moment hanteren we een maximum van vier personen per reservering

Wanneer je wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan vier personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we je per mail contact op te nemen met sales@downunder.nl.

Wij vragen je vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken voor lunch en diner. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld.

Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Down Under is onderdeel van BHG. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants.

Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn in het restaurant.

Handig om te weten

 • Kan ik de menukaart ergens bekijken?
  Jazeker, onze menukaarten zijn hier te vinden.
 • Ik wil een tafel reserveren voor grote groepen en activiteiten

  Wil je een tafel reserveren voor groepen vanaf 10 personen of wil je een activiteit reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 287 7777. Groepsreserveringen zijn helaas niet mogelijk via het reserveringssysteem.

 • Wat als ik wil komen eten en het slecht weer is?

  Bij slecht weer is de beachclub niet geopend, je bent dan van harte welkom op ons overdekte terras van het restaurant of binnen in ons restaurant. Wanneer je spontaan langs wil komen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn voor de beachclub of het restaurant.

 • Moet ik reserveren om buiten te kunnen eten?

  Wanneer het goed weer is, kun je bij ontvangst aangeven of je liever binnen of buiten op het terras wil plaatsnemen. I.v.m. de beperkte plekken adviseren we om tijdig te reserveren. Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn in de beachclub of het restaurant.

 • Wat zijn de regels bij het reserveren in verband met COVID-19?

  Op dit moment hanteren we een maximum van vier personen per reservering. Gelieve bij de reservering aan te geven wanneer deze voor meer dan twee personen is of het een gezelschap uit een huishouden betreft. Mocht het reserveren niet lukken via onze reserveringsmodule, dan verzoeken we je om per mail contact op te nemen via sales@downunder.nl.

 • Wanneer is het restaurant geopend?

  Ons restaurant is dagelijks geopend. Onze openingstijden zijn maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur. De keuken is tot 21.00 uur geopend. Door de huidige maatregelen omtrent het coronavirus kan het zijn dat de openingstijden afwijken. Bekijk hier de actuele openingstijden.

Openingstijden Horeca

Het restaurant is op dit moment gesloten.

Normaalgesproken ben je van harte welkom in ons à la carte restaurant en met mooi weer op het terras. Twee keer per jaar veranderen de openingstijden van de horeca.

Ons hoogseizoen loopt van mei t/m september en het laagseizoen van oktober t/m april. I.v.m. de coronamaatregelen kunnen de openingstijden afwijken.

Openingstijden vanaf 31 maart 2021

 • Dagelijks vanaf 9.00 tot 21.00 uur

Openingstijden laagseizoen (oktober t/m april)

 • Van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur
 • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur

Telefonisch bereikbaar

 • Dagelijks van 9.00 tot 22.00 uur
 • Op zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00

Reserveer jouw tafel

Van een lunch voor twee tot borrel met vrienden of een groepsdiner. Alles is mogelijk bij Down Under.