Evenemententerrein in Nieuwegein

Het terrein van Down Under leent zich uitstekend als evenementenlocatie. Met de unieke ligging aan de Laagravense plas, aan de snelweg en aan de rand van Utrecht, is Down Under een centrale locatie voor jouw evenement.

Down Under beschikt over twee evenemententerreinen; één aan de zuidplas bij het paviljoen en één aan de noordplas, direct langs de A12 bij Utrecht. De oppervlakte van het evenemententerrein aan de noordplas bedraagt 22 hectare. Het terrein is gelegen ten zuiden van de A12 bij Utrecht met een goede ontsluiting naar de A27 en A2.

Het terrein met diverse graslanden, water, verhard terrein (2 ha.) en ruime parkeerplaatsen voor 700 voertuigen is uitermate geschikt voor diverse activiteiten. Denk hierbij aan: 

  • Markten
  • Bijeenkomsten
  • Treffen van grote groepen tot ca 8.000 personen (auto’s, paarden, motoren, etc.)
  • Viswedstrijden
  • Events (sport, eten, leisure, etc)
  • Presentaties (bijv, automerken)
  • Overnachting mogelijk (dient vergunning worden aangevraagd)

Afgelopen jaren zijn er al diverse evenementen georganiseerd bij Down Under zoals het festival Central Park, World of Pleasure, Studentengala’s en de Down Under Obstacle Run. Daarnaast helpen wij graag op facilitair en operationeel gebied, denk hierbij aan parkeerbegeleiding, catering, tentverhuur, tribunes, stroom- en watervoorzieningen, toiletwagens en meer!

De zuidplas (bij het paviljoen) is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes, (business)festivals, en (sport)evenementen. De twee evenemententerreinen zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd te huur.

Neem gerust contact met ons op via (info@downunder.nl) om de vele mogelijkheden te bespreken.

Contact

Down Under, dé coolste hotspot van Midden-Nederland!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of een dagje uit met de familie? Het kan allemaal bij Down Under. Met een breed scala aan water- en landactiviteiten is een uitje bij Down Under onvergetelijk.

In  het gezellige restaurant ben je van harte welkom voor een lekkere lunch of diner. Laat je verrassen door typische Australische producten als een lekkere Black Angus burger of  Kangoeroesteak óf door gewoon een lekker broodje carpaccio.


 

Bekijk onze maatregelen