Expeditie
Down Under

Werken aan de teambuilding? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres. Onze populaire acitiviteit Expeditie Down Under is een veelgeboekte activiteit met verschillende onderdelen.

VR ExperienceExpeditie Down Under

Expeditie Down Under

Stel jullie programma zelf samen. Van bamboe building tot treasure hunt.

EXPEDITIE DOWN UNDER:
EEN AANGENAME MIX VAN PLEZIER EN SAMENWERKING

Wil je teambuilding activiteiten doen? Dan ben je bij Down Under aan het juiste adres. De verschillende programma’s en activiteiten worden uitgevoerd onder begeleiding van professionele instructeurs.

Van tevoren worden teams ingedeeld en de instructeurs helpen het beste uit de teams te halen om de samenwerking te bevorderen. Vermaak, gezelligheid en samenwerking staan voorop.

Stel jouw programma zelf samen

Expeditie Down Under biedt de mogelijkheid om een programma samen te stellen bestaande uit vier verschillende activiteiten: Bamboe building, reuzenjenga, reuzenkatapult bouwen, moeras oversteek, puzzeltijd, touw opdrachten, Treasure Hunt, voetje van de vloer, spinnenweb, variathon.

Ook leuk als teamuitje

 • Shooting experience
  Shooting experience

  Shooting experience

  Bij de Shooting Experience maak je kennis met een aantal van de volgende schietactiviteiten: boogschieten, kruisboog schieten, luchtbuks schieten of blaaspijp schieten.

  Lees meer
 • 4×4 Terreinrijden
  4×4 Terreinrijden

  4×4 Terreinrijden

  Cross door de modder, voltooi het parcours en houd controle over de Landrover! Ervaar de sensatie van het rijden met een 4×4 offroad wagen op ons unieke terrein.

  Lees meer

Combineer met een andere activiteit of arrangement

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, schooluitje of kinderfeest: onze (sportieve) activiteiten zijn te combineren binnen een arrangement naar keuze.

 • Workshops
  Workshops

  Workshops

  Op zoek naar een leuke of leerzame workshop? Bij Down Under kun je terecht voor de meest uiteenlopende workshops zoals digiridoo spelen en cocktails maken.

  Lees meer
 • Landactiviteiten
  Landactiviteiten

  Landactiviteiten

  Van sportieve activiteiten zoals voetgolf tot crossen door de modder in een 4×4 terreinwagen. Er is ieder seizoen iets te doen!

  Lees meer
 • Wateractiviteiten
  Wateractiviteiten

  Wateractiviteiten

  Het hele jaar door vind je de leukste watersportactiviteiten bij Down Under! Scheur over de Laagravense plas of oefenen je tricks op de Indoor Wavesurfer.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Scheur over het water van ons cablepark

Scheur over het water van ons cablepark

Op het cablepark van Down Under, nabij Utrecht, kun je wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben.

Plan jouw volgende teambuidling activiteit

Van een groepsdiner tot 4×4 terreinrijden en andere games. Alles is mogelijk bij Down Under.