Down Under in Nieuwegein is een toplocatie voor horeca watersport, recreatie en strand!

down under strand
Down Under heeft alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, twee ruime terrassen, ligbedden en uiteraard lekkere hapjes en drankjes. En niet te vergeten spectaculair uitzicht op de Laagravense plas en de watersporters! Bij mooi weer hoef je dus niet meer in de file naar Scheveningen of Bloemendaal, maar kom je gezellig naar Down Under in Nieuwegein (nabij Utrecht)! Ook in de winter is Down Under ‘the place to be’. Met familie kun je op Jeep Safari, voetgolfen of bodyboarden op de indoor wavesurfer, uniek in Nederland!

 

Top activiteiten bij Down Under

 

CVN-140903-0719Wavesurfen (indoor surfen)

Een unieke waterattractie voor jong en oud, beginners en pro’s! Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt surfen.
Minimale leeftijd: 12 jaar

Klik hier voor alle informatie en reserveren

 

1. waterskiFamily Jeep Safari

Dit jaar biedt Down Under de kans om met de hele familie te genieten van een Jeep safari. Tijdens de safari rijden we over een grote wip (gemaakt van boomstammen) en over greppels. Voor diegene die dat nog niet eng genoeg vinden gaan we naar een echt off-road parcours met diverse heuvels en kuilen.
Minimale leeftijd: alle leeftijden onder begeleiding van een volwassene

Klik hier voor alle informatie en reserveren

 

BodyboardenBodyboarden meisje

Bij Down Under kun je bodyboarden op de indoor wavesurfer. Bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Probeer zo lang mogelijk op de golf te zweven of oefen coole tricks! Leuk voor het hele gezin of alleen voor de kids.
Minimale leeftijd: 8 jaar

Klik hier voor alle informatie en reserveren

 

Down Under Voetgolf-21Voetgolf

Houd je het liever droog? Dan is voetgolf iets voor jou! Een echt voetbalfeestje, maar dan net ietsje anders. Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf inclusief obstakels op het terrein! Sinds juni 2016 is er een nieuwe baan geopend met uitdagende holes.
Leeftijd: alle leeftijden

Klik hier voor alle informatie en reserveren

 

Archery TagKneeboarden am Wasserskilift

Een combinatie van trefbal en paintball en boogschieten: Archery Tag! Een spel waarbij iedere deelnemer een pijl en boog heeft. Hiermee probeer je om op de tegenstander en de target van het andere team te schieten. Door de speciale pijlen is het een leuke en 100% veilige activiteit.
Minimale leeftijd: 12 jaar

Klik hier voor alle informatie en reserveren

En er is nog veel meer! Kom jij binnenkort naar Down Under in Nieuwegein? Bekijk onderstaand filmpje of klik hier en zie wat er allemaal te doen is bij Down Under!

 

 

Meer informatie over onze activiteiten?

Voor meer informatie over alle activiteiten Down Under kan je dagelijks tussen 13.00 en 20.00 uur bellen met het telefoonnummer 030 287 7777 of vul onderstaand formulier in.

Heb je een vraag of wil je meer informatie van ons ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Verstuur