GPS teambuilding games

Een teamuitje vol spanning, hersenkrakende opdrachten en een tikkende klok : dat is de GPS teambuildingsactiviteit bij Down Under. Bij een GPS tocht wordt vaak gedacht aan lange wandelingen door de natuur met een kompas. Bij Down Under gaat het er bij team- of bedrijfsuitje net even een tikkie anders aan toe. Samen met jouw team ga jij de uitdaging aan en moet je de hotspots met de GPS zien te vinden. Voer de opdrachten uit en kijk of jullie goed genoeg presteren om als winnaar uit de bus te komen.

De GPS teambuildingsactiviteit is ideaal als fysieke onderbreking in de buitenlucht tijdens een dag  vergaderen in Down Under. Of maak er een complete dag van door het te combineren met een van onze andere  landactiviteiten.

9.4 / 10 | 21 waarderingen

Opties

Deadline
Don’t panic, maar er is zojuist een virusaanval uitgebroken. Aan jouw team de taak om zoveel mogelijk hotspots te bezoeken, de opdrachten uit te voeren en zo de verspreiding van het virus te voorkomen. In deze outdoor escape room ontvang je voor elke goed uitgevoerde opdracht nieuwe aanwijzingen, maar zorg dat je op de tijd let en geen enkele seconde verliest. De weg naar de overwinning is er één vol met uitdagingen en obstakels, dus makkelijk wordt het niet…
Zijn jullie op tijd om de verspreiding van dit virus te stoppen en de Deadline te halen?
Detective
Cluedo in real life, kunnen jullie de misdaad oplossen? Bij ieder juist gevonden foto-bewijs ontvang je een hint of word je uitgedaagd met een ingewikkelde opdracht. Welk team weet de aanwijzing op de juiste manier te verwerken? Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold cases en wordt het beste speurdersteam van het spel!
 

Goed om te weten:

  • Vanaf € 19,50 per persoon
  • Vanaf 12 personen te boeken
  • Er is geen minimumleeftijd voor de activiteit
  • 1 tot 1,5 uur inclusief uitleg
  • Outdoor activiteit. 

 

Onze gasten zeggen…

G. Aalbers
Hartelijk dank voor de goede zorgen! Ons team heeft een topdag gehad bij Down Under. De GPS tocht was goed verzorgd en de opdrachten waren uitdagend en tot in de puntjes verzorgd. Ik wil mijn complimenten uitspreken naar de spelbegeleider: hij maakte er een waar feestje van. Daarnaast was de aansluitende barbecue ontzettend lekker.
Merle Roos
Ik heb alleen maar lof gehoord over de GPS tocht. Iedereen was enthousiast en met name over de prachtige locatie raakte niemand uitgepraat. De medewerker zijn gepassioneerd en vriendelijk, waardoor het een feestje is om bij Down Under een teamuitje te hebben. Ook complimenten voor het goed verzorgde diner.
Familie vom Kothen
Wij hebben de tocht als bijzonder leuk en spannend ervaren. De omgeving was prachtig en de opdrachten en aanwijzingen zaten perfect in elkaar. Na de tijd hebben wij gezellig met z’n allen een drankje kunnen doen op het prachtige buitenterras. Bedankt voor de leuke dag! Niets anders dan lof.
 

Sluit de GPS teambuildingsactiviteit af met een feestelijke borrel of smakelijk diner

Om van de GPS tocht een feestelijke dag te maken die tot in de puntjes is verzorgd, kun je de activiteit afsluiten met een borrel, lunch of diner. Geniet van het heerlijke zonnetje op ons terras, ervaar de aangename sfeer in onze beachclub of huur de serre af voor een besloten gemeenschap.

Neem contact op met Down Under

Wil je meer informatie over de GPS tocht of het combineren van de GPS tocht met een wateractiviteit of een andere landactiviteit? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 030 287 777 of te mailen naar info@downunder.nl.