GPS tocht

Een GPS tocht is de perfecte activiteit voor een team- of bedrijfsuitje. De leuke, maar zenuwslopende GPS tocht ‘Deadline’ vindt plaats op het Down Under terrein. Nadat jullie worden opgedeeld in verschillende teams worden jullie onderweg geconfronteerd met challenges. Daarnaast voeren jullie verrassende missies en opdrachten uit op zoek naar de hotspots. Tijdens het uitvoeren van de uitdagingen is er naast het andere team nog een belangrijke tegenstander: de tijd. Verlies geen tijd en maak iedere missie tot een succes. Welk team presteert het beste onder de hevige tijdsdruk en weet de virusaanval onschadelijk te maken?

9.4 / 10 | 20 waarderingen

Goed om te weten:

  • Vanaf € 29,50 per persoon
  • Vanaf 15 personen te boeken
  • Er is geen minimum leeftijd voor de GPS tocht
  • 2,5 uur inclusief uitleg
  • Outdoor activiteit

Wat is een GPS tocht?

Bij een GPS tocht wordt vaak gedacht aan lange wandelingen door de natuur met een kompas. De GPS tocht bij Down Under gaat echter net even een tikkie anders. Om ervoor te zorgen dat de outdoor activiteit genoeg spanning, uitdaging en sensatie bevat, kun je de GPS tocht het beste vergelijken met een speurtocht met opdrachten.

Met behulp van de GPS zie je in een oogopslag in welke richting je moet lopen, maar je ziet niet waar de befaamde checkpoints zich bevinden om het virus uit te schakelen. Door middel van de challenges verzamelen jij en je teamgenoten hints en aanwijzingen om ervoor te zorgen dat jullie niet één checkpoint missen.

Prijzen

GPS tocht vanaf 15 personen€ 29,50 per persoon
G. Aalbers
Hartelijk dank voor de goede zorgen! Ons team heeft een topdag gehad bij Down Under. De GPS tocht was goed verzorgd en de opdrachten waren uitdagend en tot in de puntjes verzorgd. Ik wil mijn complimenten uitspreken naar de spelbegeleider: hij maakte er een waar feestje van. Daarnaast was de aansluitende barbecue ontzettend lekker.
Merle Roos
Ik heb alleen maar lof gehoord over de GPS tocht. Iedereen was enthousiast en met name over de prachtige locatie raakte niemand uitgepraat. De medewerker zijn gepassioneerd en vriendelijk, waardoor het een feestje is om bij Down Under een teamuitje te hebben. Ook complimenten voor het goed verzorgde diner.
Familie vom Kothen
Wij hebben de tocht als bijzonder leuk en spannend ervaren. De omgeving was prachtig en de opdrachten en aanwijzingen zaten perfect in elkaar. Na de tijd hebben wij gezellig met z’n allen een drankje kunnen doen op het prachtige buitenterras. Bedankt voor de leuke dag! Niets anders dan lof.
 

Sluit de GPS tocht af met een feestelijke borrel of smakelijk diner

Om van de GPS tocht een feestelijke dag te maken die tot in de puntjes is verzorgd, kun je de activiteit afsluiten met een borrel, lunch of diner. Geniet van het heerlijke zonnetje op ons terras, ervaar de aangename sfeer in onze beachclub of huur de serre af voor een besloten gemeenschap.

Neem contact op met Down Under

Wil je meer informatie over de GPS tocht of het combineren van de GPS tocht met een wateractiviteit of een andere landactiviteit? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 030 287 777 of te mailen naar info@downunder.nl.