Feestelijk viergangenkerstdiner voor thuis

Het is helaas niet meer mogelijk om ons kerstdiner voor thuis te bestellen. Wil je de komende tijd toch thuis genieten van gerechten uit onze keuken? Bestel dan gerust de borrelbox of brunch voor thuis.

 

Heerlijk samen dineren met kerst

Ondanks dat we je graag bij Down Under ontvangen, bieden we dit jaar een passend alternatief voor thuis. Met ons viergangenkerstmenu voor thuis hoef je zelf niet de boodschappen te doen en na te denken over de samenstelling van het kerstdiner. Wel de gezelligheid, niet het gedoe. Ons keukenteam kookt vol passie en liefde het kerstdiner voor jouw gezelschap en het kan, op gepaste afstand, worden afgehaald. Zo geniet je zorgeloos van een feestelijk kerstdiner, gewoon thuis!

Ik wil het kerstdiner bestellen

Wat zit er allemaal in het kerstdiner?

Het kerstdiner is te bestellen in de volgende varianten:

  • Kerstdiner voor volwassenen (uitverkocht!)  à 37,50 p.p.
  • Kerstdiner voor kinderen (tot 12 jaar) uitverkocht! à 19,50 p.p.
  • Kerstkalkoen (uitverkocht!) à 65,00

Bekijk hier de kerstmenu’s

Je kunt bij het kerstdiner kiezen uit vlees-, vis- of vegetarische variant. Het is ook mogelijk om een kerstborrelbox bij te bestellen, lekker voor kerstavond of op een ander moment tijdens de feestdagen.

Hoe het werkt

Ons kerstdiner wordt vers bereid door ons keukenteam. Je kunt bij het kerstdiner kiezen uit vlees-, vis- of vegetarische variant en wij doen de rest! Bestel het kerstdiner voor 21 december 23.59 uur en deze is op 24, 25 en 26 december bij ons af te halen. Met ons kerstdiner voor thuis hoef je niet lang in de keuken te staan. Wij bereiden het menu voor en met onze eenvoudige (opwarm)instructies en serveersuggesties heb je in een handomdraai een feestelijk kerstdiner op tafel.

Stap 1
Bestellen – Maak de keuze uit de verschillende dineropties

Stap 2
Bereiden – Ons keukenteam bereidt het kerstdiner

Stap 3
Afhalen – Mogelijk op 24, 25 en 26 december

Stap 4
Tafel dekken – Met behulp van een eenvoudige instructie

Stap 5
Eet smakelijk – Wij wensen je een feestelijke kerstdiner

Ons keukenteam bereidt vol passie en liefde de uitgebreide kerstbrunch voor en je kunt deze op gepaste afstand afhalen in ons restaurant. Geniet op 1e of 2e kerstdag zorgeloos van een uitgebreide kerstbrunch, gewoon thuis! Zo kun je samen kerst vieren en lekker eten.

Lekker om bij te bestellen

Naast het culinaire kerstmenu is het ook mogelijk om een kerstborrel erbij te bestellen. De kerstborrel bestaat uit verschillende kleine lekkernijen en is uitermate geschikt op kerstavond, voorafgaand of later na het diner.

Bestel informatie

Het kerstdiner is tot uiterlijk maandagavond 21 december 23.59 uur te bestellen via het bestelmenu op deze pagina. We proberen de bestelling zoveel mogelijk in één grote box te doen. Zijn er allergieën? Dan verzoeken we je om deze in het opmerkingenveld aan te geven. Wij bieden dan een passend alternatief. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestiging per mail. Geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook de spambox. Heb je aanvullende vragen over een van de gerechten? Neem dan tijdig per mail contact met ons op via sales@downunder.nl.

Afhalen 

Je kunt het kerstdiner op 24, 25 en 26 december, op gepaste afstand, bij ons afhalen (Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein) tussen 14.00 en 17.00 uur.

Ik wil het kerstdiner bestellen

Kerstdiner bestellen

“Dit jaar kun je tijdens de kerstdagen thuis genieten van een feestelijk kerstdiner samengesteld door ons keukenteam. Heerlijk genieten van meerdere gangen, maar dan thuis.”

Het is helaas niet meer mogelijk om ons kerstdiner voor thuis te bestellen. Wil je de komende tijd toch thuis genieten van gerechten uit onze keuken? Bestel dan gerust de borrelbox of brunch voor thuis.

Wij wensen iedereen een fijne kerst toe!

Waarom het kerstdiner bestellen?

Kwaliteit
Onze gerechten worden met uiterste zorg, zoals je van ons gewend bent, bereid.

Veilig betalen
Betaal veilig via iDeal. Je ontvangt direct een bevestiging per mail (controleer spambox).

Afhalen
We hebben een afhaalpunt ingericht en zorgen met tijdshifts voor zoveel mogelijk spreiding.

Persoonlijke service
Heb je vragen? Neem contact met ons, wij helpen graag!

Handige informatie

  • Een feestelijk kerstdiner voor thuis
  • Datum: kerstavond en 1e en 2e kerstdag
  • Afhalen tussen 14.00 en 17.00
  • Viergangenkerstmenu voor volwassenen à 37,50
  • Viergangenkerstmenu voor kinderen à 19,50
 
Bekijk onze maatregelen