Down Under in Nieuwegein is een toplocatie voor horeca watersport, recreatie en strand!

down under strand
Down Under heeft alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, twee ruime terrassen, ligbedden en uiteraard (zomerse) hapjes en drankjes. En niet te vergeten spectaculair uitzicht op de Laagravense plas en de watersporters! Bij mooi weer hoef je dus niet meer in de file naar Scheveningen of Bloemendaal, maar kom je gezellig naar Down Under in Nieuwegein (nabij Utrecht)!

 

Top 5 activiteiten voor kinderen en kinderfeestjes

 

BodyboardenBodyboarden meisje

Bij Down Under kun je bodyboarden op de indoor wavesurfer. Bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Probeer zo lang mogelijk op de golf te zweven of oefen coole tricks! Leuk voor het hele gezin of alleen voor de kids. Ook voor beginners is bodyboarden echt superleuk en je kunt bodyboarden goed combineren met een lekker hapje en drankje in het restaurant.
Minimale leeftijd: 8 jaar

Klik hier voor alle informatie en reserveren

 

Down Under Voetgolf-21Voetgolf

Houd je het liever droog? Dan is voetgolf iets voor jou! Een echt voetbalfeestje, maar dan net ietsje anders. Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf inclusief obstakels op het terrein! Sinds juni 2016 is er een nieuwe baan geopend met uitdagende holes.
Leeftijd: alle leeftijden

Klik hier voor alle informatie en reserveren

 

CVN-140903-0719Tuben

Speciaal voor de jonge feestgangers is tuben een ideale activiteit! Stap samen met je vriendje of vriendinnetje in de snelle, veilige rubberen boot en zoef over het water! Houd je goed vast!
Minimale leeftijd: 8 jaar

Klik hier voor alle informatie en reserveren

 

1. waterskiWaterskiën

Tijdens deze uitdagende activiteit laat je je voorttrekken over het water door onze cableway. Voor meer uitdaging kun je verschillende obstakels proberen en kun je je skills showen!
Minimale leeftijd: 12 jaar

Klik hier voor alle informatie en reserveren

 

KneeboardenKneeboarden am Wasserskilift

Bij kneeboarden zit je met je knieën op een board en stuur je niet met je voeten, maar met je lichaam. Het is over het algemeen makkelijker dan waterskiën of wakeboarden waardoor het een perfecte activiteit voor een kinderfeestje is!
Minimale leeftijd: 12 jaar

Klik hier voor alle informatie en reserveren

 

 

Meer informatie over onze kids activiteiten en kinderfeestjes?

Voor meer informatie over alle activiteiten Down Under kan je dagelijks tussen 13.00 en 20.00 uur bellen met het telefoonnummer 030 287 7777 of vul onderstaand formulier in.

Heb je een vraag of wil je meer informatie van ons ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Verstuur
Brunch voor thuis bestellen