Down Under:
multifunctionele locatie

Down Under heeft alles in huis om van jouw bezoek een succes te maken.

 

Scheur over het water van ons cablepark

Scheur over het water van ons cablepark

Op het cablepark van Down Under, nabij Utrecht, kun je wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben.

Van cablepark tot restaurant en vergaderruimtes

Down Under in Nieuwegein heeft het allemaal! Onze multifuncionele locatie aan de rand van Utrecht heeft van alles te bieden. Met groot evenemententerrein, eigen strandbeachcluboutbackrestaurantserre, diverse vergaderzalen en prachtige terrassen met uitzicht op de Laagravenseplas kun wij gerust zeggen dat Down Under uniek is. Heerlijk eten, van culinair tot snack, sfeervolle ambiance en gastvrije service, meer kunnen onze gasten zich niet wensen.

Onze locatie

 • Beachclub Outback
  Beachclub Outback

  Beachclub Outback

  De Outback is de perfecte locatie in Nieuwegein voor jouw besloten evenement, compleet met eigen terras en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Wavesurfer
  Wavesurfer

  Wavesurfer

  De Wavesurfer is uniek in Nederland. Er zijn maar weinig plekken waar je kunt bodyboarden en indoor surfen. Op de Wavesurfer komt het water met een flinke snelheid omhoog waarop je kunt surfen.

  Lees meer
 • Serre
  Serre

  Serre

  De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Zowel in de zomer als in de winter is het een heerlijke private room om samen te komen.

  Lees meer
 • Terras
  Terras

  Terras

  Op ons terras waan je je in vakantiesferen. Ons ruime terras is in 2018 op de 5e plaats geëindigd in de Terras Top 100; de jaarlijkse verkiezing van Misset Horeca.

  Lees meer
 • Cablepark
  Cablepark

  Cablepark

  Beginner of pro, binnen no time scheur je over het water van ons cablepark in Nieuwegein!

  Lees meer
 • Evenemententerrein
  Evenemententerrein

  Evenemententerrein

  Met de unieke ligging aan de Laagravense plas, aan de snelweg en aan de rand van Utrecht, is Down Under een centrale locatie voor jouw evenement.

  Lees meer
 • Stadsstrand
  Stadsstrand

  Stadsstrand

  Voor een heerlijk strandbad hoef je niet naar de kust te rijden, op het strand van Down Under, nabij Utrecht, is het heerlijk en veilig vertoeven!

  Lees meer
 • Beachclub Bar
  Beachclub Bar

  Beachclub Bar

  Bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag of gewoon zin om een spetterend feest te geven? De Beachclub van Down Under biedt ruimte voor jouw event!

  Lees meer
 • Restaurant
  Restaurant

  Restaurant

  Het restaurant van beachclub Down Under is een prachtige locatie aan het water, een heerlijke plek voor een lunch of diner aan de rand van Utrecht.

  Lees meer

Geweldige locatie
voor particuliere en zakelijke markt

Met het grote zandstrand, ruime terras, bekende watersportpark en de vele activiteiten is Down Under een populaire locatie voor particuliere daggasten. Maar ook voor de zakelijke markt is Down Under een perfecte ontmoetsingsplaats voor een vergadering of bedrijfsevenement. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A2, A12 en A27, ruime (gratis) parkeergelegenheid, een fijne ambiance, ruim aanbod actviteiten, gratis Wifi en een uitgebreide lunch,- en dinerkaart.

 • Kinderfeestje
  Kinderfeestje

  Kinderfeestje

  Vier jouw feestje met een Down Under kidsparty in Nieuwegein! Ga (disco) bodyboarden, tuben of speel met jouw vriendjes een potje paintball.

  Lees meer
 • Vergaderarrangementen
  Vergaderarrangementen

  Vergaderarrangementen

  Om het geheel compleet te maken, kun je een actief vergaderarrangement boeken. De arrangementen variëren van een lunch of driegangenmenu tot een lunch met activiteit.

  Lees meer
 • Trouwen
  Trouwen

  Trouwen

  Altijd al gedroomd van trouwen aan het water? Het kan in romantische setting bij Down Under in het midden van het land.

  Lees meer

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken!

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Wil je meer informatie aanvragen over onze locatie en mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en onze collega’s nemen z.s.m. contact met je op.