Het is zomer, en dat betekent dat er weer veel blogs worden geschreven over de leukste plekjes waar je met mooi weer terecht kunt. Zo ook door Explore Utrecht; zij vermelden Down Under in het lijstje met leukste locaties in de regio Utrecht om te zwemmen. Lees hier het volledige artikel

Ook het magazine voor moeders: KekMama schrijft over 9 leuke locaties waar je naartoe kunt met kinderen. Lees hier het volledige artikel.

Kidsproof Utrecht weet Down Under ook te vinden. Zij schrijven over 10 leuke restaurants met mooi terras, geschikt voor kinderen. Lees hier het volledige artikel

AD.nl schrijft ook over Down Under. Dit keer over locaties in Utrecht waar je je aan zee waant en waar je in de omgeving naartoe moet voor een verfrissende duik. Lees hier het volledige artikel.  

En mocht je echt op zoek zijn naar een lekker plekje om even af te koelen, dan heeft Indebuurt Utrecht in samenwerking met AD.nl 6 handige tips gedeeld om af te koelen. En natuurlijk is wakeboarden, waterskiën of bodyboarden daar één van. Lees hier het volledige artikel.  

Down Under wordt ook genoemd op RTL nieuws. Zij schrijven een item over recreatie aan het water en daar mocht Down Under natuurlijk niet in ontbreken. Lees hier het volledige artikel.