In 2018 heeft Down Under al bijna 100.000 bezoekers mogen verwelkomen. We zijn ontzettend trots dat zoveel mensen dit jaar de weg naar Down Under weten te vinden.

Zondag 28 oktober 2018 is de laatste dag van het wakeboardseizoen! Samen met alle seizoenkaarthouders willen wij het wakeboardseizoen feestelijk afsluiten.

De herfst is begonnen en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe kaart bij. De keukenbrigade is hard aan de slag gegaan om een nieuwe menukaart samen te stellen met herfstige gerechten.

De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent leuke dingen doen! En om het nog leuker te maken, kun je van maandag t/m vrijdag profiteren van deze spetterende actie.

De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent leuke dingen doen! En om het nog leuker te maken, kun je van maandag t/m vrijdag profiteren van deze spetterende actie.

Het is vanaf nu weer mogelijk om indoor te surfen bij Down Under, ook in de winter! De Wavesurfer is vernieuwd en weer helemaal geschikt om op te surfen.

Je hebt passie voor het kookvak en je hebt bij voorkeur al wat ervaring in een soortgelijke functie. We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok maar we nodigen je ook uit om te solliciteren als je basis kok bent met al enige jaren ervaring.

Zondag 14 oktober is ‘Local Hero’ bij Down Under. Dit is alweer de laatste wedstrijd van dit wakeboard seizoen, reden genoeg om nog harder te knallen en de vetste tricks te laten zien!

Deze feestdagen zit je bij Down Under goed. Want onze feestdagen staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en prachtige decoraties. 1e kerstdag heet het team van Down Under je van harte welkom voor een uitgebreide kerstbrunch en dinerbuffet.