Voor zijn dagelijkse vlog is Boaz naar Down Under geweest. Het was een hele tijd geleden dat hij is wezen indoor surfen, dus was het de hoogste tijd om een toffe dag te beleven bij Down Under.

Voor de nieuwe promovideo van Love Island is Down Under uitgekozen als filmlocatie. In de promo is goed te zien dat de heren (Mert en Remco) die aan het programma deelnemen zich goed vermaken op het strand!

Zondag 27 september is de Local Hero Wakeboard Contest bij Down Under. De beste riders uit de regio zullen hun ‘tricks’ op de obstakels te showen!

Bereik je binnenkort een mooie leeftijd of wil je een jubileum vieren? Dat kan uitstekend met een heerlijk diner of borrel in één van onze zalen voor zowel kleine als grote groepen.

Wij zijn nog steeds op zoek naar toppers die ons team komen versterken! Wil jij aan de slag in de bediening, keuken of als receptie medewerker of strandwacht? Solliciteer en kom werken bij de leukste horecalocatie van Midden Nederland!

Vakantie in eigen land wordt nog leuke met deze summer deals! De hele maand augustus kun je profiteren van speciale acties.

Wie denkt dat je deze zomer alleen aan de kust kunt surfen, heeft het mis. Surfen is vanaf 1 augustus weer mogelijk bij Down Under!

Bekijk onze maatregelen