Onze chef-kok Yvette is gevraagd om live te koken in de uitzending van UVandaag op RTV Utrecht. Vanaf 10 december is er dagelijks een chef-kok uit de regio in de uitzending om een (kerst)gerecht te koken voor de aanwezige gasten.

Je hebt passie voor het kookvak en je hebt bij voorkeur al wat ervaring in een soortgelijke functie. We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok maar we nodigen je ook uit om te solliciteren als je basis kok bent met al enige jaren ervaring.

De jaarlijkse goede doelen actie van 3FM komt er weer aan: Serious Request. Down Under steunt dit mooie initiatief en jij kan ook je steentje bijdragen! Wat is de actie? Kom jij tussen 10 en 24 december Bodyboarden of Wavesurfen bij Down Under? Dan doneert Down Under € 1, – per deelnemer aan Serious Request.

Liefhebbers van spareribs opgelet! Je kan vanaf nu op zondag genieten van overheerlijke spareribs. Kun jij ook geen genoeg krijgen van de lekkerste ribs? Kom dan gezellig met het hele gezin, vrienden en kennissen op zondagavond dineren bij Down Under.

Jouw meest inspirerende vergadering begint in het nieuwe jaar bij Down Under! De hele maand januari kun je profiteren van onze (tijdelijke) vergaderarrangementen. Start 2019 met een frisse blik en vol goede moed.

De indoor Wavesurfer is nu ook geopend in de winter! Wil je ook in de winter het zomergevoel vasthouden door te surfen op echte golven van de Wavesurfer? Kom dan deze winter indoor surfen of bodyboarden bij Down Under.

Heb je binnenkort verhuisplannen? Dan is deze leuke actie in samenwerking met MOOI WONEN in HOUTEN vast iets voor jou. Kies je voor MOOI WONEN in HOUTEN voor de verkoop van je woning in Houten of omgeving? Dan ontvang je een cadeaubon van Down Under en nog veel meer!

Nieuw bij Down Under; de enige echte Down Under cadeaukaart! Verras vrienden, collega’s of familie met deze geweldige cadeaukaart.