Er is bijna geen geschiktere plek om te vergaderen dan in één van onze ruimtes. Down Under beschikt over 3 inspirerende vergaderruimtes. Je vergadert altijd in één van onze ‘Australische’ zalen; een sfeervol decor voor een zakelijke bijeenkomst.

Wegens succes van de beginnersclinics in mei en juni organiseren we in september 4 extra beginnersclinics wakeboarden voor volwassenen! Lijkt het jou leuk om over het water te scheuren met een board aan je voeten? Dan is wakeboarden iets voor jou! Ook in september kun je deze gave watersport leren bij Down Under!

De BigAirBag® komt a.s. zaterdag naar Down Under! Heb jij totaal geen hoogtevrees en ben jij in staat om van 6 of 8 meter hoogte op een groot luchtkussen te springen? Dan is de Down Under Big Air Jump iets voor jou!

Down Under is een populaire zwemlocatie in de regio. Waar op veel locaties in het land, vanwege de aanhoudende droogte, blauwalg wordt geconstateerd, blijft de waterkwaliteit van de Laagravense plas bij Down Under uitstekend.

Speciaal voor groepen hebben we in augustus twee leuke ‘Summer Holiday Deals’! Kom deze zomer gezellig naar Down Under en profiteer van een uur bodyboarden en een Aussie burger voor maar 36,25 p.p. (vanaf 4 personen).

Vrijdag 3 augustus is er weer een ‘Local Hero Wedstrijd’ bij Down Under. Laat zien dat jij het beste van jouw categorie kan wakeboarden op ons Cablepark!

Altijd al willen trouwen op het strand? Geen dure vliegtickets naar exotische bestemmingen, je kunt gewoon terecht bij Down Under in Nieuwegein! Een sfeervolle ambiance, gastvrije service, een echt zandstrand en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas, een leukere trouwlocatie kun je je als bruidspaar niet wensen!