Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat ons restaurant de komende 4 weken haar deuren moeten sluiten. Dit naar aanleiding van de aanvullende maatregelen die zijn medegedeeld op de persconferentie van 13 oktober 2020.

Dit jaar bieden wij voor het eerst kertsgeschenken aan, dit doen wij samen met onze collega restaurants die vallen onder BHG. Met deze geschenken kan je jouw kerstreceptie perfect aanvullen, om zo je medewerkers of zakenrelaties extra in het zonnetje te zetten na dit bijzondere jaar.

Gisteren, 7 oktober 2020, was Down Under te zien in het televisieprogramma Obese op RTL4. Obese is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden op RTL 4. In dit televisieprogramma volgen Angela Groothuizen en hoofdtrainer Roberto de Costa elke week iemand die zwaar overgewicht heeft.

De herfst is begonnen en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe kaart bij. De keukenbrigade is hard aan de slag gegaan om een nieuwe menukaart samen te stellen met herfstige gerechten.

Het seizoen verandert en wij veranderen daarin mee. Het restaurant is in de koudere maanden (oktober t/m maart) doordeweeks geopend vanaf 10.00 uur. In het weekend staat ons team vanaf 12.00 uur voor je klaar.

Bekijk onze maatregelen