Dit jaar doet Down Under mee aan de leukste fietstochten rondom Utrecht, in samenwerking met Happen & Trappen! Benieuwd naar de gehele route en het aangeboden arrangement? Klik hier voor meer informatie.

Het voorjaar is aangebroken en wij kijken stiekem al vooruit naar de prachtige zomer die komen gaat. Onze keukenbrigade heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan de nieuwe menukaart. Vanaf vanavond (24/4) serveren wij in het restaurant gerechten van de nieuwe menukaart.

Deze zomer introduceert Ripstar weer splinternieuwe wakeboard kampen bij Down Under! Lekker 5 dagen lang kamperen naast de kabelbaan en elke ochtend twee uur les.

Wij zijn ontzettend trots, want ons ruime terras is genomineerd voor de Terras Top 100; de jaarlijkse verkiezing van Misset Horeca. Op basis van de mystery visitis zijn we door naar de tweede ronde. Samen met 125 andere terrassen strijden we om een plek in de uiteindelijke top 100.

Het is prachtig weer, de zomer is in zicht en dat betekend dat ook de kids weer op de leukste wakeboardbaan van Nederland mogen! De kidsclub wordt begeleid door fanatieke en ervaren wakeboarders.

Wegens succes van de beginnersclinics in mei organiseren we in juni 3 extra beginnersclinics wakeboarden voor volwassenen! Lijkt het jou leuk om over het water te scheuren met een board aan je voeten? Dan is wakeboarden iets voor jou!

Afgelopen zaterdag vond het Central Park Festival plaats op het evenemententerrein van Down Under. Wij kijken terug op een prachtige festivaldag met stralend weer en goede optredens van o.a. Kensington en Anouk.

Zaterdag 26 mei is het tijd voor het Central Park festival. De hele dag is het strandbad gesloten. Houd er rekening mee dat parkeren op ons terrein lastiger kan zijn dan normaal.

Ruim 2.000 trotse Obstacle Runners zijn op zondag 6 mei de sportieve uitdaging aangegaan. Er is veel gelachen, door modder bewogen, samengewerkt en hardgelopen op het terrein van Down Under in Nieuwegein. Check hier de aftermovie van de Down Under Obstacle Run en geniet! Lijkt het jou ook super tof om deel te nemen aan de […]