Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste Down Under nieuws. Van evenementen tot acties en wetenswaardigheden.

Down Under Nieuws

Bekijk al ons nieuws!

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer
  • Valentijnsdeal
    Valentijnsdeal

    Valentijnsdeal

    Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

    Lees meer
  • Down Under op EventSummit 2024
    Down Under op EventSummit 2024

    Down Under op EventSummit 2024

    Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

    Lees meer
  • WKND DEAL
    WKND DEAL

    WKND DEAL

    Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

    Lees meer
  • Vier kerst bij Down Under
    Vier kerst bij Down Under

    Vier kerst bij Down Under

    Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

    Lees meer
  • Warme Winter Weken bij Down Under
    Warme Winter Weken bij Down Under

    Warme Winter Weken bij Down Under

    Als onderdeel van Brothers Horeca Groep doen wij mee met de Warme Winter Weken! “Expeditie Poolcirkel in Nieuwegein” Het jaar afsluiten of het nieuwe beginnen, de winter is dé tijd om met je collega’s te vieren. Van teambuilding, borrel of feest, ontdek jouw ideale invulling. Winters genieten bij Down Under! Je wordt warm ontvangen in […]

    Lees meer
  • Nieuwe menukaart vanaf morgen
    Nieuwe menukaart vanaf morgen

    Nieuwe menukaart vanaf morgen

    Het najaarsweer heeft officieel zijn intrede gedaan, waardoor de zomerse dagen achter ons lijken te liggen. Vanaf morgen presenteren we met dank aan ons keukenteam de nieuwe Down Under menukaart! Kom naar ons restaurant en probeer de nieuwe lunch-, diner- en borrelgerechten.

    Lees meer
  • Herfstactie op de wavesurfer
    Herfstactie op de wavesurfer

    Herfstactie op de wavesurfer

    Kom je bij ons Wavesurfen!? Tijdens de herfstvakantie (14 t/m 22 oktober) hebben wij groepskorting; 3+1 GRATIS. Boek direct en geniet van het perfecte dagje uit tijdens de herfst.

    Lees meer
  • Local HERO contest
    Local HERO contest

    Local HERO contest

    Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

    Lees meer

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!