Vrijdag 3 augustus is er weer een ‘Local Hero Wedstrijd’ bij Down Under. Laat zien dat jij het beste van jouw categorie kan wakeboarden op ons Cablepark!

Altijd al willen trouwen op het strand? Geen dure vliegtickets naar exotische bestemmingen, je kunt gewoon terecht bij Down Under in Nieuwegein! Een sfeervolle ambiance, gastvrije service, een echt zandstrand en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas, een leukere trouwlocatie kun je je als bruidspaar niet wensen!

De zomervakantie staat op het punt om te beginnen! Speciaal voor iedereen die deze zomer thuis blijft of gewoon zin heeft om naar Down Under te komen hebben we twee superleuke acties. 

In samenwerking met Liquid Force Nederland organiseren we in het weekend van 21 en 22 juli de Down Under Open 2.0. Doe mee en kwalificeer je op zaterdag voor de finales van zondag.

Maandagavond 2 juli 2018 werden bij Brasserie Staverden in Staverden (Ermelo), dat vorig jaar de verkiezing van Misset Horeca won, de winnaars van de Misset Horeca Terras Top 100 bekend gemaakt. Na een middag vol spanning viel iets na 18:00 uur het verlossende woord: Down Under heeft de 5e plaats behaald!

Sinds kort is Down Under niet alleen dealer van een groot aantal merken, ook hebben we dit voorjaar een echte shop weten te realiseren. Heb je een nieuwe wetsuit, board, helm of impactvest nodig? Kom gerust even langs!

De beachclub van Down Under heeft alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, een fijn terras, lekkere ligbedden en uiteraard zomerse hapjes en drankjes. En niet te vergeten spectaculair uitzicht op de watersporters!

Down Under beschikt naast het restaurant, beachclub en serre over drie prachtige zalen met eigen terras en uitzicht op het water. In onze inspirerende vergaderruimtes waan je je in Australische sferen.

Dit jaar doet Down Under mee aan de leukste fietstochten rondom Utrecht, in samenwerking met Happen & Trappen! Benieuwd naar de gehele route en het aangeboden arrangement? Klik hier voor meer informatie.