Cablepark seizoenkaarten beschikbaar

Wij kijken alweer uit naar het komende watersportseizoen! Kun jij net als wij niet wachten om het eerste rondje te maken? Vraag dan nu alvast jouw seizoenkaart aan. Een seizoenkaart kost 750,- (of 600,- voor kids t/m 14 jaar) en daarmee kun je het hele seizoen van 27 maart t/m 31 oktober 2021 bij Down Under wakeboarden.

Wanneer je vóór maandag 15 februari 2021 het ingevulde aanvraagformulier retour stuurt en het totale bedrag van je aanvraag overmaakt krijg je € 50,- korting op je seizoenkaart. Deze korting is alleen geldig bij aanschaf van een volledige seizoenkaart.

Download het aanvraagformulier hier

Wij kijken enorm uit naar het nieuwe seizoen en hopelijk zien we je weer bij de seizoenopening op zaterdag 27 maart 2021! 😃

 

Hieronder de belangrijkste informatiepunten:

 1. De prijs van een seizoenkaart is iets verhoogd naar € 750,00 of € 600,00 voor kids t/m 14 jaar.
 2. Het seizoen loopt van 27 maart t/m 31 oktober 2021.
 3. Wanneer je vóór maandag 15 februari 2021 het ingevulde aanvraagformulier retour stuurt en het totale bedrag van je aanvraag overmaakt krijg je € 50,- korting op je seizoenkaart. Deze korting is alleen geldig bij aanschaf van een volledige seizoenkaart.
 4. Indien je in 2020 een seizoenkaart voor de maanden april en/of mei hebt gekocht dan krijg je die maanden/weken bij het aanschaffen van een nieuwe seizoenkaart ter compensatie retour vanwege de uitgestelde opening van het Cablepark in 2020. Vink hiervoor de juiste opties aan op het aanvraagformulier. Deze compensatie geldt niet voor gesponsorde seizoenkaarten.
 5. Wanneer je geen nieuwe seizoenkaart wilt kopen dan kan je tot 1 april 2021 aanspraak maken op een Down Under-voucher ter waarde van je compensatiebedrag. Dit kan je doen door te reageren op deze mail vóór 1 april. Per 1 april 2021 vervalt elke vorm van compensatie. Deze compensatie geldt niet voor gesponsorde seizoenkaarten.
 6. Wil je gedurende het seizoen je wakeboard weer bij ons stallen? Dat kan! Stuur ons ook de ingevulde huurovereenkomst wakeboardstalling toe en leg het vast, op = op.
 7. De wakeboardstalling is vanwege de verbouwing van onze benedenverdieping verplaatst naar een andere ruimte. Deze ruimte is kleiner waardoor er geen mogelijkheid meer is om je wetsuit, impact vest en overig materiaal te laten hangen (ook niet over je eigen board). Alleen het stallen van je wakeboard is komend seizoen mogelijk.
 8. Het ‘gewonnen’ obstakel van Unit (de Step-up) blijft in ieder geval nog tot 1 juni 2021 bij ons liggen. Daarnaast zijn we druk bezig met het aanbrengen van enkele vernieuwingen op het water, in de setup en op het dock zodat we komend seizoen weer fris van start kunnen 😃.
 9. Iedereen die bij ons een seizoenkaart aanschaft kan bij Wet ’n Wild in Alphen a/d Rijn met 50% korting boarden op vertoon van je Down Under cablepas (neem hiervoor bij je eerste bezoek een pasfoto mee).
 10. De openingstijden voor komend jaar vind je hier, check deze goed en zet ze eventueel in je agenda. Onze receptie is altijd geopend tot één uur voor sluitingstijd van het Cablepark, dus zorg dat je je tijdig inschrijft en een bandje haalt als je je rondjes tijdens het laatste uur van de dag wilt komen maken 😉.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Dit kan weer bij Down Under
  Dit kan weer bij Down Under

  Dit kan weer bij Down Under

  Down Under is weer helemaal open voor iedereen! Het is weer mogelijk om de activiteiten zoals waterskiën, wakeboarden, kneeboarden, beginnersles wakeboarden, bodyboarden,indoor surfen, voetgolf, beachvolleybal, paintball (voor kids) en tuben (voor kids) te doen bij ons! Ook is het sinds 26 juni 2021 weer mogelijk om in ons restaurant plaats te nemen met in achtneming […]

  Lees meer
 • Activiteiten update
  Activiteiten update

  Activiteiten update

  Kijk jij er ook weer naar uit om eens iets leuks te doen? Bij Down Under is het weer mogelijk om op het terras plaats te nemen, een vergadering te boeken en een activiteit te doen!

  Lees meer
 • Je kunt weer vergaderen bij Down Under
  Je kunt weer vergaderen bij Down Under

  Je kunt weer vergaderen bij Down Under

  Het mag weer: vergaderen bij Down Under in één van onze ruimtes. Thuiswerken biedt vele voordelen maar het is regelmatig ook noodzakelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. We vergaderen, presenteren en overleggen steeds meer online. Om zoveel mogelijk contacten te beperken was het een efficiënte manier om in verbinding met elkaar te blijven. Met de nodige […]

  Lees meer