Maandagavond 2 juli 2018 werden bij Brasserie Staverden in Staverden (Ermelo), dat vorig jaar de verkiezing van Misset Horeca won, de winnaars van de Misset Horeca Terras Top 100 bekend gemaakt. Na een middag vol spanning viel iets na 18:00 uur het verlossende woord: Down Under heeft de 5e plaats behaald! Een uitzonderlijk knappe prestatie waar wij ontzettend trots op zijn!

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Nadat de afgelopen maanden ‘mystery guests’ honderden bedrijven in Nederland hadden bezocht, met als doel het beste terras van Nederland aan te wijzen.

Wat maakt het terras van Down Under de beste van de provincie Utrecht? De mystery visitors, de vakjury en de hoofdjury spreken lovend over de veelzijdigheid locatie; het ruime terras, het restaurant, strand, alle sportieve activiteiten en dat in combinatie met een ontzettend hoog niveau. ‘Op het terras wordt horeca bedreven van eredivisie-niveau,’ aldus de jury. Lees hier het stuk over Down Under op de site van Misset Horeca.

Bedrijfsleider Paul Gootjes en zijn team zijn ontzettend trots met de behaalde positie. Gootjes licht toe: “Het is al een hele prestatie om in de Terras Top 100 te komen, laat staan om op de 5e plaats te eindigen. Alles moet kloppen op het terras; naast het prachtige uitzicht op de watersporters op de Laagravense plas moet de service, gastvrijheid, aanbod en kwaliteit goed zijn en dat zie je aan het eindresultaat! We hebben hier met het hele team ontzettend hard voor gewerkt. Hier mogen we heel trots op zijn! Zeker als je te horen krijgt dat wij het beste terras van de provincie Utrecht hebben!”

De Terras Top 100 is een initiatief van Misset Horeca, de volledige ranglijst kan worden nagelezen op www.missethoreca.nl.

Ranglijst bekijken             Beoordeling Down Under lezen

Het restaurant van Down Under heeft een prachtig terras met uitzicht over de Laagravenseplas. Bij mooi weer, zowel doordeweeks als in het weekend is het terras geopend. In de zomerperiode kun je doordeweeks een plekje reserveren op het terras, maar is in het weekend pas mogelijk voor gezelschappen vanaf zes personen.

Omdat we het weer niet in de hand hebben heeft last-minute online reserveren niet de voorkeur. Je kunt het beste bij ons binnenlopen of vlak voor vertrek naar Down Under telefonisch contact opnemen via 030 287 7777 om te vragen naar de drukte op ons terras. We hopen op jouw begrip voor het bovenstaande en hopen je snel te verwelkomen!

Direct reserveren             030 287 7777