September komt er alweer aan, de zomervakantie loopt ten einde. Een perfect moment om weer lekker fit en uitgerust het nieuwe seizoen te beginnen. Greater Venues heeft de vijf stoerste locaties voor een Obstacle Run of bootcamp op een rij gezet en uiteraard staat Down Under daar tussen. Bekijk hier de volledige top 5.

9 oktober 2016 is de volgende editie van de Down Under Obstacle Run, een grote georganiseerde obstakelrace op ons evenemententerrein. De run kent twee afstanden, een van 6 en een van 12 kilometer. Voor bedrijven is het mogelijk om aan de georganiseerde run deel te nemen, eventueel met eigen starttijd en startgroep. Maar ook de rest van het jaar leent Down Under zich voor Obstacle Runs. De locatie ligt aan het water van de Laagravense Plas en heeft een restaurant, beachclub, vergaderzalen en een groot outdoorterrein met diverse watersportmogelijkheden.

Dus wil je eens lekker sportief bezig zijn met collega’s? Meld je nu aan voor de Down Under Obstacle Run of neem deel aan de wekelijkse bootcamp!