Gezocht: Cable operator

Locatie: Down Under
Plaats: Nieuwegein
Uren: 16-40 uur

Over de locatie
Down Under is met recht uniek in Nederland; een toplocatie gelegen aan de laagravenseplas, vlak aan de A12 bij Nieuwegein/Houten. Onze locatie heeft één van de  beste cableparken van Nederland waar o.a. fanatiek gewakeboard wordt! Verder onderscheidt het zich door de Wavesurfer waar gesurft en gebodyboard kan worden. Een locatie waar mensen komen voor een dag chillen, recreatief of fanatiek sporten! Dit alles is ondergebracht in een prachtige locatie waar ruimte is voor zowel zakelijke als particuliere gasten om te genieten van het terras en/of restaurant.

Dit ben jij
Je bent minimaal 18 jaar en hebt affiniteit met wakeboarden en/of andere boardsporten. Je vind het leuk om mensen nieuwe vaardigheden aan te leren en doet dit altijd met een glimlach. Verder heb je geen probleem met werken in de weekenden en op feestdagen, ben je comfortabel in het spreken voor groepen en krijg je energie van een vol startdock met mensen die voor het eerst kennis maken met deze te gekke sport!

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Als cable operator ben je verantwoordelijk voor het opereren van de cable. Zowel de pro’s als beginners, vrienden of collega’s bezorg jij een leuke dag! Een technische achtergrond is geen must, maar voor klein onderhoud draai jij je hand niet om. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat je mannetje bij een gevuld startdock.

Dit bieden wij jou

  • De mogelijkheid tot flexibel werken
  • Interne opleiding cable operator
  • Volgen van verschillende workshops en trainingen (BHV, zwemmend redden)
  • Een jong en gezellig team dat staat te springen om jou te leren kennen
  • Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd
  • Mogelijkheid om buiten werktijden verschillende watersporten te proberen
  • 20 vakantiedagen (o.b.v. ft dienstverband)
  • Een te gekke zomerbaan per medio maart t/m oktober

Ben je enthousiast en toe aan een nieuwe uitdaging?
Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe collega bent en ben je 16-40 uur per week beschikbaar? Stuur dan jouw motivatie en cv t.a.v. Lennart Loopstra en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Nu solliciteren

*de startdatum van het dienstverband kan mogelijk later zijn dan weergeven door mogelijk uitstel van onze seizoensopening vanwege de aanhoudende coronamaatregelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer