We zijn ontzettend blij dat ons restaurant vanaf 1 juni weer open mag, een moment waar ons hele team lang naar uit heeft gekeken. Maar met dit stralende weer is het misschien nog wel lekkerder om buiten te zitten! Voor de beachclub hebben we daarom een terras gemaakt, en wel het grootste terras van Utrecht!

Met de afmeting van een voetbalveld biedt het terras van Down Under genoeg ruimte voor iedereen om de hele zomer lang te genieten van een heerlijke lunch of diner op anderhalve meter afstand. Met alle richtlijnen van het RIVM en de overheid wordt natuurlijk rekening gehouden en daarom zullen we je bij aankomst enkele controlevragen stellen en moet je je handen wassen. Eenmaal buiten is er een bar waar je drankjes en eten kunt bestellen en is er een echte buitenkeuken. En dat allemaal met uitzicht op de watersporters op de Laagravense plas!

Het grootste terras van Utrecht is elke week van donderdag t/m zondag geopend. Er is een springkussen voor de kids en op vrijdag en zaterdag een live DJ die heerlijke achtergrondmuziek verzorgt. Reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs! Zit je liever in het restaurant? Dan is reserveren wel noodzakelijk, vanwege het beperkte aantal tafels. Meer informatie over reserveren vind je hier

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!