Trouwen op een unieke locatie in Utrecht? Het kan bij Down Under in Nieuwegein! 

De ontspannen sfeer, een zandstrand, het grote terras en de heerlijke hapjes en drankje maken Down Under een bijzondere trouwlocatie in Midden-Nederland. De multifunctionele ruimtes geven veel mogelijkheden: van intiem diner tot spetterende feestavond, het is allemaal mogelijk.

 

Wel trouwplannen maar nog geen datum?
Speciaal voor iedereen die dit jaar nog in het huwelijksbootje wilt stappen hebben we nog een aantal data beschikbaar. In de wintermaanden wordt Down Under omgetoverd tot een warme en sfeervolle locatie, waardoor het het hele jaar door een fantastische trouwlocatie is.

Last Minute Deal
Op een aantal data in oktober 2019 en november 2019 kun je gebruik maken van onze ‘Last Minute Deal’. Hierbij krijg je een volledige feestavond met diner en ceremonie voor 30 dag- en 80 avondgasten met ruim 750 euro korting! Neem contact op met ons salesteam voor de deal, mogelijkheden en beschikbaarheid. 

Best Wedding Deal
Is oktober of november toch iets te snel? Ook dan kun je bij ons terecht met een mooie deal. Op een aantal data in januari 2020, februari 2020 en maart 2020 kunt je gebruik maken van onze ‘Best Wedding Deal’. Neem contact op met ons salesteam voor de deal, mogelijkheden en beschikbaarheid. Een volledige huwelijksdag met ceremonie, diner en feestavond voor € 5.999,- o.b.v. 30 dag- en 80 avondgasten.

Meer informatie over onze weddingdeals of trouwen aan het water?

Voor meer informatie over trouwen bij Down Under in Nieuwegein kun je altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777 of contact opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen. Bekijk ook even onze trouwpagina of kijk in onze brochures.