Heb je binnenkort verhuisplannen? Dan is deze leuke actie in samenwerking met MOOI WONEN in HOUTEN vast iets voor jou. MOOI WONEN in HOUTEN is de winnaar van de award 2017 bij de verkiezing ‘wie is de beste makelaar’ van Houten en de gehele provincie Utrecht. Kies je voor MOOI WONEN in HOUTEN voor de verkoop van je woning in Houten of omgeving? Dan ontvang je een cadeaubon van Down Under en nog veel meer!

Wat houdt deze leuke actie in?

1. CADEAUBON van DOWN UNDER en MOOI WONEN in HOUTEN
2. Gratis 2 glaasjes BUBBELS bij DOWN UNDER
3. Gratis 2 AMUSES bij DOWN UNDER
4. ACTIETARIEF voor de courtage bij MOOI WONEN in HOUTEN

Meer weten? Denise Oskam van MOOI WONEN in HOUTEN komt graag langs om te vertellen over de actieve aanpak bij de verkoop van een woning. Denise vertelt dan ook graag meer over deze leuke actie! Bel Denise Oskam vrijblijvend, 06 2332 4300.

Twee verkozen beste bedrijven* van de provincie Utrecht slaan handen ineen
*Denise Oskam van MOOI WONEN in HOUTEN: Wij zijn superblij dat onze klanten onze dienstverlening zo waarderen en dat MOOI WONEN de winnaar is van de AWARD 2017 bij de verkiezing ‘wie is de beste makelaar’ van Houten en de gehele provincie Utrecht! Kijk eens op de onafhankelijke website ‘WIE IS DE BESTE MAKELAAR HOUTEN‘. En lees eens wat super tevreden klanten over ons schrijven!

*Paul Gootjes van DOWN UNDER: ‘Wij zijn ontzettend trots, want ons ruime terras is in 2018 op de 5e plaats geëindigd in de Terras Top 100; de jaarlijkse verkiezing van Misset Horeca. En daarmee zijn wij direct verkozen tot het beste terras van de provincie Utrecht!’

MOOI WONEN in HOUTEN | www.mooi-wonen.nu | actief met verkoop van woningen in Houten