Local Hero Wakeboard Contest

Zondag 27 september is de Local Hero Wakeboard Contest bij Down Under. De beste riders uit de regio zullen hun ’tricks’ op de obstakels te showen!

🌊 Tijden:
Vanaf 14:00 uur kunnen deelnemers inboarden en om 15:00 uur begint de ‘Fun Contest’. Daarna starten we rond 15:30 uur met de Local Hero Contest, welke in de vorm van een ‘Obstacle Jam’ zal zijn. Dat betekent dat je beste trick op een obstakel telt. In een heat van max. 4 personen heb je 10 minuten om al je beste tricks op de obstakels te showen. De jury kijkt naar moeilijkheid, stijl en originaliteit. De obstakels die meedoen zijn de Stepup, Funbox, Joey, Rooftop, Uprail en de linker- en rechter Kicker. De deelnemers in de categorie mini’s zijn niet verplicht om obstakels te nemen.

🌊 Categorieën*:
Mini girls (t/m 12 jaar), Mini boys (t/m 12 jaar), Junior girls (onder 18), Junior boys (onder 18), Open ladies, Open men en Pro’s.
* Alle categorieën zijn onder voorbehoud. Indien er te weinig riders zijn in een bepaalde categorie, worden er categorieën samengevoegd. Dit wordt op de dag zelf besloten.

🌊 Prijzen:
Er zijn leuke prijzen te winnen van o.a. Protest, Liquid Force, Ripstar, Hyperlite & Follow. De prijsuitreiking zal plaatsvinden rond 19:15, voor zonsondergang.

🌊 Covid-19:
Ook wij moeten ons aan de huidige coronamaatregelen houden en daarom zal tijdens de wedstrijd het dock alleen toegankelijk zijn voor onze medewerkers, de jury en de deelnemers van een bepaalde heat. Verder wordt er een speciale riders area gecreëerd waar voldoende afstand van elkaar gehouden kan worden, en wordt er gekeken naar de mogelijkheden om een aparte toeschouwers area op te zetten. Daarnaast houden wij uiteraard nauwlettend de persconferenties in de gaten en zullen wij, waar nodig, het wedstrijdformat aanpassen. In het ergste geval zullen wij genoodzaakt zijn de wedstrijd te cancelen, maar voorlopig gaan wij er vanuit dat wij, binnen de maatregelen, een leuke en passende contest kunnen neerzetten.

🌊 Inschrijven:
Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] met je naam, leeftijd en in welke categorie je wilt deelnemen. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per persoon en kan op de dag zelf via pin of contant worden betaald bij onze receptie. Er is per categorie beperkt plek, dus zorg dat je tijdig je inschrijving doorgeeft. VOL = VOL!

🌊 Toeschouwers:
Tijdens het event is support van harte welkom. Er zijn verschillende area’s ingericht voor toeschouwers en er is genoeg te doen op het terrein van Down Under.

We kijken al uit naar jullie komst en om jullie allerbeste tricks te gaan zien op het water!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer