Dit ben jij
Als medewerker bediening bij Down Under ben jij diegene die onze gasten een warm welkom geeft. Jij bent een representatieve, energieke collega, die onze gast het perfecte serviceniveau wil bieden. Je hebt bij voorkeur al wat ervaring in de horeca en je maakt graag onderdeel uit  van een gezellig en jong team.


Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Als nieuwe collega werk je onder leiding van de bedrijfsleider, Paul. Jij hebt bij voorkeur al horeca ervaring. Je hebt oog voor detail en je kunt je goed inleven in de wens van de gast. Ook woon je in de omgeving.

Over ons
Down Under Horeca is onderdeel van BHG (Brothers Horeca Groep); een groeiende horeca-organisatie in Midden-Nederland. Naast evenementenlocaties Studio A12, de Landgoederij en Kasteel Cammingha exploiteert BHG ook zes restaurants, waarvan één met een Michelinster. Het organiseren van feesten en evenementen zit in het DNA van BHG, hier wordt dagelijks vol passie en plezier aan gewerkt.

Down Under is met recht uniek in Nederland. Down Under is gelegen aan de Laagravenseplas, vlak aan de A12 bij Nieuwegein/Houten. De locatie bestaat uit een drukbezocht a la carte restaurant geopend voor lunch en diner, vergaderzalen, een groot terras met zicht op het water, een beachclub voor evenementen en een strand. Daarnaast kun je bij Down Under terecht voor allerlei watersport,- en  teambuildingsactiviteiten!

De locatie is 7 dagen per week geopend voor divers publiek; gezinnen, zakelijke gasten, recreanten, jubilea en bruidsparen. Regelmatig vinden er meerdere evenementen tegelijk plaats en bij mooi weer kan het terras binnen no time vollopen. Dit maakt het werk divers, maar vraagt wel om flexibiliteit.


Dit bieden wij jou

  • de mogelijkheid tot flexibel werken;
  • Mogelijkheden tot het volgen van verschillende workshops tijdens o.a. de Talentday;
  • Een jong en gezellig team dat staat te springen om jou te leren kennen;
  • Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd.

Ben je enthousiast?
Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe collega bent en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv t.a.v. Paul Gootjes.

Nu solliciteren

Wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!Selectiegesprekken omslag