Unieke samenwerking met Your Personal Training

Vrijdag 10 oktober 2014 hebben Rob Stekelenburg, eigenaar van Your Personal Training en Marcel Strijland, manager recreatie bij Down Under een unieke overeenkomst gesloten. Down Under ligt strategisch op de grens van Utrecht, Nieuwegein en Houten. Door deze samenwerking kan Your Personal Training haar diensten ook aanbieden aan mensen uit dit gebied, dit geldt voor zowel personal training als groepslessen.

Eind oktober starten de ‘Bootcamp at the Beach‘ trainingen onder leiding van de Bootcamp instructeurs van Your Personal Training. De Bootcamp is geschikt voor jong en oud en is een ideale manier om conditie en spierkracht te trainen. Het programma is dusdanig opgezet dat iedereen kan meedoen.

Naast ‘Bootcamp at the Beach’ gaat Your Personal Training exclusief haar diensten aanbieden op het gebied van Personal Training en Small group Personal Training op het terrein van Down Under. Het management van Down Under en Your Personal Training gaan tevens verschillende sportieve en uitdagende formats bedenken en uitrollen die het productaanbod van Down Under aanvullen.

Dus wil jij je conditie verbeteren? Fit worden? Of gewoon lekker buiten trainen in groepsverband?
Neem dan deel aan Bootcamp at the Beach!

De bootcamplessen worden gegeven op de volgende data:

Maandagavond 19.00 – 20.00 uur:
27 oktober / 3, 10, 17 en 24 november / 1, 8 en 15 december 2014

De prijs per les is €7,50, deelnemers zijn verplicht het totale pakket van 8 lessen af te nemen (totale kosten €60,00)

De les duurt 1 uur

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor Bootcamp @ the Beach! De Bootcamp is uitstekend geschikt voor teambuilding of als break tijdens bijv. een vergadering. Daarom is de Bootcamp ook voor zakelijke groepen te boeken. Neem hiervoor contact op met [email protected]. Meer informatie over de Bootcamp vind je op de Bootcamp pagina.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer