De vakantie is voor (bijna) iedereen afgelopen en het normale leven gaat weer beginnen. Het perfecte moment om even met de koppen bij elkaar te zitten en alle neuzen dezelfde kant op te krijgen! Om iedereen zowel mentaal als fysiek flink in beweging te krijgen biedt Down Under in Nieuwegein sportieve vergaderarrangementen aan. Een mooie combinatie tussen effectief vergaderen en actieve ontspanning, allemaal op één plek.

 

Vergaderarrangementen
De drie vergaderruimtes bieden plek aan groepen tot 120 personen en zijn stuk voor stuk uitgerust met benodigdheden als een beamer en flip-over. De zalen hebben uitzicht over de Laagravense plas en zijn ruim opgezet. Een uitgebreide lunch is inbegrepen bij de vergaderarrangementen (4-uurs of 8-uurs) en de arrangementen kunnen natuurlijk ook op maat gemaakt worden. 

Voor de nodige ontspanning is er de mogelijkheid om een activiteit toe te voegen aan uw vergaderdag. Bodyboarden of waterskiën op de Laagravense plas of een uitdagend potje voetgolf of beachvolleybal, keuze genoeg!

Meer informatie
Voor meer informatie over de vergaderarrangementen van Down Under of een prijsindicatie kunt u contact opnemen via 030 287 7777. Het is ook mogelijk om een vraag of verzoek via het onderstaand contactformulier te verzenden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Down Under? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!