Wakeboard Clinics door Niels Willemars

Is er een trick die je super graag wilt leren of je wilt je eerste air trick doen, maar je weet niet waarom het niet lukt? Dan is dit je clinic!

Progressie maken met wakeboarden is net als een ladder beklimmen. Bovenaan is het leukst, maar je komt er erg moeilijk of zelfs nooit als je treden overslaat. Tijdens mijn clinic gaan we samen de ladder beklimmen! Door de meest gekke oefeningen te doen op het water leer je je board beter kennen, en worden jullie dikke vrienden! Bij het beheersen van de dingen die je tijdens deze clinic leert, unlock je binnen de kortste tijd super veel tricks waarvan je nooit dacht dat je ze kon.

Kan jij minimaal een rondje maken over de baan en wil jij jezelf graag verbeteren? Dan is deze clinic o.l.v. van Niels Willemars echt iets voor jou! Je gaat anderhalf uur (van 09:00 uur tot 10:30 uur) met Niels Willemars aan de slag. Reserveer nu en voor je het weet doe jij de coolste tricks op onze baan!

Deze wakeboard clinics voor alle niveaus vinden plaats op zondag 31 mei en 7 juni van 09:00 uur tot 10:30 uur.

Stuur een mail naar [email protected] met vermelding van je naam en telefoonnummer. Inschrijving geniet op volgorde van aanmelding, er is plek voor minimaal 15 en maximaal 20 personen. Kosten bedragen totaal: € 50,-. Wees er snel bij want VOL = VOL. Meer informatie: +31 30 28 77777.

 

Over Niels Willemars:

Ik ben Niels Willemars, en ben 23 jaar. Geboren in Nederland, en opgegroeid op Cyprus. Ik ben nu al een paar jaar wakeboard-coach, zowel achter de boot op Cyprus, als achter de cable bij Down Under en Australië. In Australië heb ik samen gewerkt met wakeboard legende en een van s’ werelds beste wakeboard coaches: Daniel Pyne. De kennis die ik daar heb opgedaan wil ik graag naar Nederland brengen, om de progressie van de Nederlandse scene te pushen.

Op een gezonde manier wakeboarden staat bij mij voorop, want ik wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van deze prachtige sport. Als tricks met slechte techniek worden uitgevoerd, kan het ook negatieve gevolgen hebben op je lichaam (zoals verzwakte knieën). Daarom leer ik mensen hoe zij ook gezond op hun wakeboard kunnen staan, zodat zij ook zo lang mogelijk van het wakeboarden kunnen genieten!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer