Wakeboardclinics met Tommy Swaan

Down Under organiseert in samenwerking met Tommy Swaan Coaching een wakeboardclinic voor de beginnende wakeboarders. Om mee te kunnen doen heb je geen ervaring in het wakeboarden nodig. Tijdens de clinics wordt je gecoacht door Tommy en zal het bootje varen om je op te halen na een val.

Kortom, wil je leren wakeboarden dan zijn de clinics een echte aanrader!

De clinics worden gegeven op zaterdagmorgen 17, 24 en 31 mei 2014 van 10.30 uur tot 12.00 uur. De prijs per persoon voor de drie weekse clinic is € 90,00 inclusief gebruik van materialen.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar [email protected] met vermelding van je naam en telefoonnummer. Inschrijving geniet op volgorde van aanmelding, er is plek voor max. 20 personen en we hebben min. 10 personen benodigd om de clinic door te laten gaan. Wees er snel bij want VOL = VOL

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Meld je aan voor het wakeboard kamp!
  Meld je aan voor het wakeboard kamp!

  Meld je aan voor het wakeboard kamp!

  Wil jij leren wakeboarden of wil jij je wakeboard skills verbeteren? Neem dan deze zomer deel aan ons wakeboard kamp in samenwerking met Ripstar. Voor beginners is het de ideale plek om je eerste meters te maken, terwijl er voor de gevorderden een compleet park is met veel obstakels.

  Lees meer
 • Terras Top 100
  Terras Top 100

  Terras Top 100

  Wij doen mee aan de Misset Horeca Terras Top 100 en zijn in de running om het beste terras van provincie Utrecht! Stem jij op ons heerlijke beachy terras met uitzicht op de Laagravense plas?

  Lees meer
 • Zet je moeder in het zonnetje!
  Zet je moeder in het zonnetje!

  Zet je moeder in het zonnetje!

  Zet op zondag 8 mei jouw (schoon)moeder in het zonnetje op het terras van Down Under of in ons sfeervolle restaurant en geniet samen van een uitgebreide High Tea of High Wine.

  Lees meer