Wakeboardclinics met Tommy Swaan

Down Under organiseert in samenwerking met Tommy Swaan Coaching een wakeboardclinic voor de beginnende wakeboarders. Om mee te kunnen doen heb je geen ervaring in het wakeboarden nodig. Tijdens de clinics wordt je gecoacht door Tommy en zal het bootje varen om je op te halen na een val.

Kortom, wil je leren wakeboarden dan zijn de clinics een echte aanrader!

De clinics worden gegeven op zaterdagmorgen 17, 24 en 31 mei 2014 van 10.30 uur tot 12.00 uur. De prijs per persoon voor de drie weekse clinic is € 90,00 inclusief gebruik van materialen.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar [email protected] met vermelding van je naam en telefoonnummer. Inschrijving geniet op volgorde van aanmelding, er is plek voor max. 20 personen en we hebben min. 10 personen benodigd om de clinic door te laten gaan. Wees er snel bij want VOL = VOL

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Sunday lounge met live DJ
  Sunday lounge met live DJ

  Sunday lounge met live DJ

  Vanaf zondag 19 juni elke week live DJ tijdens de Sunday lounge! DJ Le Jap draait elke zondag van 16:00 tot 21:00 de lekkerste loungemuziek voor de echte ibiza beachvibes. Kom genieten aan het water van de muziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Openingstijden strand
 • Voor alle stoere papa’s
  Voor alle stoere papa’s

  Voor alle stoere papa’s

  Zondag 19 juni is het Vaderdag, een dag om samen iets leuks te doen! Ga samen iets actiefs doen, ga bijvoorbeeld lekker het water op en trakteer daarna de allerliefste papa op een gezellig diner bij Down Under.

  Lees meer