Wij zoeken medewerkers!

Wil jij werken bij het leukste en sportiefste bedrijf van Midden-Nederland? Dat kan! Wij zoeken medewerkers voor ons strandbad en medewerkers bediening voor ons restaurant!

Medewerkers bediening

Heb jij minimaal 1 jaar werkervaring, en ben je klantvriendelijk en flexibel? Bekijk dan de volledige vacature hier en stuur jouw motivatie en CV naar [email protected] t.a.v. Marco Hipke.

Medewerkers strandbad

Voor de zomermaanden zijn wij op zoek naar medewerkers voor ons strandbad. Deze functie houdt in dat je medeverantwoordelijk bent voor de rust en veiligheid op het strand. Ben jij deze zomer beschikbaar? Ook doordeweeks? Stuur dan een korte motivatie en CV naar [email protected]

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Meld je aan voor het wakeboard kamp!
  Meld je aan voor het wakeboard kamp!

  Meld je aan voor het wakeboard kamp!

  Wil jij leren wakeboarden of wil jij je wakeboard skills verbeteren? Neem dan deze zomer deel aan ons wakeboard kamp in samenwerking met Ripstar. Voor beginners is het de ideale plek om je eerste meters te maken, terwijl er voor de gevorderden een compleet park is met veel obstakels.

  Lees meer
 • Terras Top 100
  Terras Top 100

  Terras Top 100

  Wij doen mee aan de Misset Horeca Terras Top 100 en zijn in de running om het beste terras van provincie Utrecht! Stem jij op ons heerlijke beachy terras met uitzicht op de Laagravense plas?

  Lees meer
 • Zet je moeder in het zonnetje!
  Zet je moeder in het zonnetje!

  Zet je moeder in het zonnetje!

  Zet op zondag 8 mei jouw (schoon)moeder in het zonnetje op het terras van Down Under of in ons sfeervolle restaurant en geniet samen van een uitgebreide High Tea of High Wine.

  Lees meer